SİTEYE GİT

Escape from Tarkov Başlangıç Rehberi – Seri 4

Escape from Tarkov başlangıç rehberinin dördüncü bölümünde saklanma yerinizi yükseltmek için yapmanız gerekenleri derledik. Keyifli okumalar.


Escape from Tarkov'da karakter ilerlemesinin ayrılmaz bir parçası, saklanma yerinizi/sığınağınızı (Hideout) yükseltmek ve kurmaktır; ancak, yükseltmelerin çoğu aşağıdaki ön koşullardan bazılarını gerektirir:

Bu bir başlangıç ​​kılavuzu olduğundan, tabanın her bir parçasını yükseltmek için gereken bileşenleri ayrı ayrı ele almayacağız; ancak saklanma yerini yükseltmek ve diğer birçok yükseltme için birden fazla gereksinimi karşılamanız gerekecektir.

Örneğin, üçüncü seviye havalandırmalara yükseltmek için, PMC'nizin güç becerilerinin en az seviye üç olması, jeneratörünüzün ikinci seviyeye yükseltilmesi ve diğer gerekli öğeler gerekir. Üzerine tıklayarak her bir yükseltmeyi kontrol edin ve gerekli ganimeti erkenden stoklamaya başlayın. Aynı anda birkaç özel saklanma yeri yükseltmesine odaklanmak iyi bir fikirdir, yoksa zulanızda yer kalmaması riskini alırsınız. Not: Zulanın kendisi de yüksek bir parasal maliyet karşılığında saklanma yerinden yükseltilebilir.

Yeni bir oyuncu olarak, bazı faydalı yükseltmeler şunları içerir:

Yeni bir oyuncu olarak, sığınak (Hideout) yükseltmeleriyle küçük düşünmek daha iyidir. Her yükseltme için gereken tüm gerekli ganimetlerle boğulmak kolaydır. Sığınağınızı yükseltmek için bazı ganimetleri bulmak zor olabilir bu nedenle paranız varsa bulmakta zorlandığınız öğeler için bit pazarına bakabilirsiniz.

─────────────────────────────────────────

► Escape from Tarkov Oyuncu Rehberi – Seri 3

─────────────────────────────────────────

Escape from Tarkov – Loot Yapmak

Yağma (Loot), Escape from Tarkov'un temel bir parçasıdır. Oyuna yeni başlayanlar için hemen hemen her şeyi almak iyi bir fikirdir. Tarkov'da bulabileceğiniz her şey (çoğunlukla) tüccarlara ve diğer oyunculara satılabilir. Bir eşya değersiz görünse bile, genellikle saklanma yerinizi yükseltmek için kullanılabilir, para karşılığında satılabilir ve bazı görevleri tamamlamak için gerekli olabilir.

Escape from Tarkov’da takas etmenin haricinde Ruble, Euro ve ABD Doları olmak üzere üç farklı kullanılabilir para birimi vardır. Çoğu tüccar ruble ile işlem yapar ancak tüccar Peacekeeper yalnızca dolar kullanır. Para birimleri aracılığıyla birçok ürün satın alınabilir; ancak hemen hemen tüm tüccarlar envanterlerindeki bazı öğeler için ganimet öğeleri ticareti yapacaktır. Her bir tüccarın eşyalarına tıklayın, böylece yağmalarken hangi eşyalara dikkat etmeniz gerektiğini bilirsiniz. PMC'niz olarak, alfa kapsayıcınızdan yararlandığınızdan emin olun. PMC'nizin envanterinde bulunan alfa kabı yalnızca birkaç öğe içerir ancak bir baskın sırasında öldürülürseniz içindeki hiçbir şey kaybolmaz. Bu nedenle, çabuk tükenen eşyaları (ilaçlar, mermiler vb.) oraya koymak genellikle iyi bir fikirdir.

Not: Mermiler veya silah şarjörleri sadece taktik yeleğinize veya ceplerinize konduğunda kullanılabilir. Size uyan nadir bir öğeye rastlarsanız, bu öğeleri alfa kabınıza koymayı bir öncelik haline getirin.

Escape from Tarkov'da dikkat etmeniz gereken diğer yararlı şeylerin arasında Anahtarlar vardır. Anahtarlar genellikle çok sayıda haritadaki belirli alanlara, odalara veya araçlara erişime izin verir. Özellikle anahtar kartlar (Keycards), PMC'nizin bulunması zor bazı ganimetler içeren Labs haritasına erişmesine izin veren tek kullanımlık öğeler oldukları için değerlidir.

%34 indirimli Escape from Tarkov satın almak için tıklayın!