SİTEYE GİT

Escape from Tarkov Başlangıç Rehberi – Seri 5

Escape from Tarkov başlangıç rehberinin son bölümünde baskınlarda işinize yaracak birkaç küçük ama hayat kurtaran ipuçlarından bahsediyoruz.


Escape from Tarkov başlangıç rehberini baskınlarda bulunduğunuzda işinize yaracak bazı yararlı ipuçlarıyla bitireceğiz. Bir seferde bir veya iki harita öğrenmeye odaklanmayı deneyin. Takas ve Gümrüklerin alınması oldukça kolaydır ve çeşitli ganimetlere sahiptir. Karanlıkta görmek zor olabilir, bu nedenle el feneriniz veya gece görüşünüz yoksa gündüz baskınlarını seçmek en iyisi olabilir. Çıktıktan sonra çıkarma konumlarınızı kontrol edin ve her bir çıkarma noktasının nerede olduğunu öğrenin. (varsayılan olarak O tuşuna iki kez dokunun)

Öğeleri sigortalamayı seçmek, PMC'niz öldürülürse ve bu sigortalı öğeler diğer oyuncular tarafından yağmalanmazsa size iade edecektir. Sığınağınızı inşa etmek için bir hedef belirleyin ve yağmalarken ihtiyacınız olan öğeleri hedefleyin. Mümkünse, zaten öldürülmüş düşmanları yağmaladığınızdan emin olun. PMC'niz için fazladan silah stoklamak iyidir, aynı zamanda tüccarlara da satabilirsiniz. Geniş açık alanlardan kaçının ve dayanıklılığınızı bu noktalardan geçmeniz gereken zamana saklamaya çalışın.

─────────────────────────────────────────────────

► Escape from Tarkov Başlangıç Rehberi – Seri 4

─────────────────────────────────────────────────

Her haritada yağma yaparken bir rota belirleyin. Bir haritayı ne kadar iyi tanırsanız, savaşırken veya koşarken sizin için o kadar avantajlıdır. Bu oyunda ses kesinlikle çok önemlidir. Yapabiliyorsanız, kulaklık kullanın ve çok fazla koşmaktan kaçının (varsayılan olarak fare tekerleği hareket hızınızı kontrol eder). Kanayan yaraları bandajlarla, kırılan uzuvları atellerle, hasarlı vücut kısımlarını ilk yardım kitleri ile iyileştirin ve yaralıysa görüşü netleştirmek ve hareketi hızlandırmak için ağrı kesici kullanın.

Oyuncular birkaç baskına gittikten ve bazı eşyalarını çıkardıktan sonra, baskın için daha iyi hazırlanmaya başlamak isteyeceklerdir. Baskında ihtiyaç duyacağınız temel öğeler silah, zırh, cephane ve ilaçlardır. PMC'ler ihtiyaç duydukları tüm ürünleri bir tüccardan veya bit pazarından satın alabilirler. Oyuncular ilerledikçe, tüm farklı SAP türlerini, iyileşmeleri, mühimmatı ve ilgili öğeleri öğreneceklerdir.

Bu kılavuz oyunun tüm detaylarını kapsamadı ancak umarız Escape from Tarkov’un temelleri hakkında açıklamalar ve rehberlik sunmuştur. Tarkov’da güvende olun arkadaşlar!

► İndirimli Escape from Tarkov satın almak için tıklayın!