SİTEYE GİT

FIFA 22 Yeni Jenerasyon Kartları Nasıl Alınır?

FIFA 22 Ultimate Team Yeni Jenerasyon ögesi geldi. Hangi oyuncuların pakete dahil olduğunu ve kartları nasıl ücretsiz alabileceğinizi öğrenmek için tıklayınız.


EA SPORTS, Yeni Jenerasyon oyuncu kartlarını tanıttı. FUT özel kartlarının geleceği 18 Kasım’da doğrulanmıştı. Ultimate Team’in önde gelen eski oyuncuların promosyon öncesinde dahil edileceği söylenmişti. Bu kartlar normalde oyunda olan futbolcuların gözle görülür bir şekilde daha iyi halleri oluyorlar. Üstelik Yeni Jenerasyon ögesi tamamen ücretsiz. Hangi oyuncuların pakete dahil olduğunu ve kartları nasıl alabileceğinizi anlatacağız.

FIFA 22 Yeni Jenerasyon Kartlarının Sahibi Olun

Eğer en başından beri bir FIFA 22 Ultimate Team oyuncusuysanız ve oyunu aktif olarak oynuyorsanız EA SPORTS kart paketini size 15 Aralık’ta verecektir. Oyuna 14 Ocak 2022’den önce giriş yapan oyuncular da Yeni Jenerasyon ögesine sahip olabilecekler. Süre bitmeden girdiğiniz sürece bu özel kartlardan birini takımınıza ekleyebileceksiniz.

FIFA 22 Yeni Jenerasyon Ögesi Oyuncuları

FIFA 22’nin kapak yıldızı efsane futbolcu Kylian Mbappé, yeni jenerasyon kart paketi içerisinde bulunacak. Yanında 5 isimle beraber sahalara geliyor.

─────────────────────────────────────────────────

► FIFA 22 Ultimate Team'in En İyi Stoper Oyuncuları

─────────────────────────────────────────────────

FIFA 22 Ultimate Team Jenerasyon Kartları Nasıl Alınır?

FIFA 22 Yeni Jenerasyon kartlarını alma şansını yakalamak istiyorsanız tek yapmanız gereken 14 Ocak 2022’den önce Ultimate Team oynamak. Yıl başına kadar bekleyen bütün FIFA severler bu paketi kaçırmayacaktır. Üzülerek söylüyoruz ki paket içerisinden istediğiniz oyuncuyu seçip takımınıza koyamıyorsunuz. FUT mağazasında paketi bulabilir, içerisinden rastgele bir şekilde Yeni Jenerasyon oyuncularından birini alabilirsiniz.

Bunun gibi bir etkinlik geçen yıl içerisinde David Beckham’ın da bulunduğu İkonlar paketi ile yapılmıştı. Efsanevi kartı oyunculara bedava olarak vermek yerine daha az güçlü versiyonlarını ücretsiz dağıtmıştı. Yeni Jenerasyon kart paketi için de aynısını yaptıklarını görebiliyoruz. Süreniz bitmeden önce mağazadan paketinizi açmayı unutmayın! Ücretsiz kartlardan biri ile hayalini kurduğunuz takımı yaratma şansını yakalayabilirsiniz.


► İndirimli FIFA 22 satın almak için tıklayınız: https://www.foxngame.com/fifa-22