SİTEYE GİT

Forza Horizon 5 Araba Listesi & Başlangıç Arabaları

Firmalardan tam not alan Forza Horizon 5 araba listesi ve başlangıç arabalarını sizler için derledik.


Forza Horizon 5 dün erken erişime açıldı ve henüz oyuna sahip olmayan oyuncuların merak konusu ise araba listesi oldu. Deneyimleyen oyuncular tarafından oldukça sevilen Forza, firmalardan tam not aldı öyle ki Forza Horizon 5 2021’in en yüksek puanlı oyunu oldu. Tam çıkışını 9 Kasım’da yaptığında uzun bir süre gündemde olacak gibi duruyor.

Önceki serilerden daha eğlenceli ve daha gerçekçi olmuş yorumlarını gördük. Oyunun Xbox Game Pass’e çıktığı gibi gelecek olması da oyuncuları heyecanlandırıyor. Bu kadar hype almışken Forza’da hangi arabaların olacağını merak ediyor olmalısınız. Geçtiğimiz aylarda Forza Horizon 5’e gelecek arabalarla ilgili bir liste hazırlamıştık fakat daha fazla taşıtın bu sene oyunda yer alacağını öğrendik. Araba listesi içerisinde sürüyle araba bulunuyor. Favori arabanız da büyük ihtimalle buna dahil. İsterseniz Forza Horizon 5 araç listesine geçelim.

────────────────────────────────────────────────────

► Forza Horizon 5’in Birbirinden Güzel 11 Biyomu!

────────────────────────────────────────────────────

Forza Horizon 5 Tüm Arabaların Listesi

Forza Horizon araba listesinde belki de 1000’e yakın araba bulunuyor. Bu arabaların içerisinde oyunda kullanmaktan en çok zevk aldığınız marka ve model de var. İstediğiniz arabayı bulmak için sayfa içerisinde arama yapmanızı şimdiden öneriyoruz. Sevenlerine iyi haberi şimdiden verelim Toyota Supra oyunda tabii ki de var. Her şeyden önce başlangıç için oyuncuların seçimine sunulan arabalara bakalım.

Forza Horizon 5 Başlangıç Arabaları

Bu sene Forza’da işler biraz daha değişik. Önceden bir araba seçip yolumuza bakarken bu sene Horizon’da 3 arabayı da alıyoruz. Yapmanız gereken tek seçim ilk hangisini sürmek istediğiniz!

Forza Horizon 5 başlangıç arabaları; Chevrolet C8 Corvette Stingray, Ford Bronco 2021, ve Toyota GR Supra. SUPRAAAAAAAAA!

Forza Horizon 5 Araba Listesi

Acura

Alpine

Alumi Craft

AMC

Apollo

Ariel

Aston Martin

Audi

Austin Healey

Auto Union

BAC

Bentley

BMW

Bugatti

Buick

Cadillac

Can-Am

Caterham

Chevrolet

Datsun

DeBerti Design

Dodge

Exomotive

Ferrari

Ford

Formula Drift

Funco Motorsports

GMC

Hennessey

Holden

Honda

Hoonigan

Hot Wheels

HSV

2014 HSV GEN-F GTS

Hummer

Hyundai

Infiniti

International

Jaguar

Jeep

Koenigsegg

KTM

Lamborghini

Lancia

Land Rover

Lexus

Local Motors

Lola

Lotus

Maserati

Mazda

McLaren

Mercedes-AMG

Mercedes-Benz

Meyers

MG

Mini

Mitsubishi

Morgan

Morris

Mosler

Napier

Nissan

Opel

Pagani

Penhall

Peugeot

Plymouth

Polaris

Pontiac

Porsche

Radical

Ram

Reliant

Renault

Rimac

RJ Anderson

Saleen

Shelby

Sierra Cars

SRT

Subaru

Toyota

TVR

Ultima

Vauxhall

Volkswagen

Volvo

VUHL

Willys

Zenvo


Forza Horizon 5 araba listesi bu kadar. Ön sipariş vermediyseniz 9 Kasım tarihinde oyunu herkesle beraber oynayabilir ve yüzlerce arabadan istediğinizi deneyebilirsiniz. Yarışlar ve oyun içi etkinlikler çok sevilmiş olacak ki daha çıkmadan metacritic inceleme puanı 92 oldu. Bu bir oyun için çok yüksek bir puan. Dördüncü oyunun büyük başarısından sonra Forza serisinden daha azını bekleyemezdik. Forza Horizon 5’i PC, Xbox Series X & S, Xbox Game Pass platformlarında oynayabilirsiniz. Şimdilik görüşmek üzere!


Güvenilir ve hızlı teslimat için Foxngame! İndirimli Forza Horizon 5 satın almak için tıklayınız: https://www.foxngame.com/forza-horizon-5