SİTEYE GİT

GTA 5 4 yıl dönümü cadılar bayramı etkinliği

Yeni araçlar ve tonlarca GTA$ ödülleri!


Grand Theft Auto V'in en yeni güncellemesi büyük büyük bir güncelle olarak geliyor; PlayStation 4, Xbox One ve PC'de oyuncuları bekleyen çok şey var. Oyunun 4. yıldönümünü kutlamak için Rockstar, tonlarca mülk ve araç üzerinde indirimler sunuyor, büyük bir hediye alarak ve "Cadılar Bayramı için "kabus" gibi bir yeni Düşman Modunu tanıtıyor.

Condemned mod, bir GTA Online oyuncusunu işaretler oyuncusu işaretler. Onları öldürerek başkalarına "kötü haberi" iletemediğiniz sürece, zaman bittiğinde ölürsünüz. 6 Kasım'a kadar iki kat daha fazla GTA $ ve RP kazanırsınız.

Smuggler's Sell Misyonlarında iki katı fazla GTA $ ve RP kazanabilirsiniz ve Rockstar, oyunun yeni yaşını kutlamak için şu andan itibaren 6 Kasım'a kadar GTA Online'a giriş yapan herhangi bir oyuncuya 400.000 Dolar veriyor. Bu oyuncular, 6 Kasım - 13 Kasım tarihleri ​​arasında bir tarihte Maze Bank hesaplarına ödeme alacaklardır.

Güncelleme her zaman olduğu gibi yeni bir araç da sunuyor. Bu kez, roket tahrik teknolojisi ve öne monte edilmiş makineli tüfekler ile donatılmış Vigilante bulunuyor (bir füze takviyesine yer açılmış). Vigilante aracını Transform Race Inferno'da test edebilirsiniz ve tüm Transform Races yarışlarından, 30 Ekim'e kadar ikramiye olarak iki katı daha fazla GTA $ ve RP kazanabilirsiniz.



Sınırlı bir süre için tonlarca fırsat var. 
30 Ekim'e kadar bir sürü mülk ve araçtan% 30 indirim alabilirsiniz.


          Mülkler


Hemen GTA 5 satın almak için tıklayın!