SİTEYE GİT

League of Legends MSI 2023 Takvimi Açıklandı

LoL espor etkinlikleri 2023 sezonunda geri döndü. MSI ve Worlds turnuvaları için Riot Games birçok değişiklik yaptı.


League of Legends 13.3 yaması yeni Dereceli Sistem, yeni Görüş İzleme Sistemi vb. gibi bir dizi yeni şeyi beraberinde getirdi. Yeni 2023 sezonunun başlamasıyla birlikte tüm LoL espor etkinlikleri de geri döndü. MSI ve Worlds turnuvaları için Riot Games birçok değişiklik yaptı. Formatlarda daha fazla 3'ün en iyisini dâhil etmek için kullanılan sistemde revizyonlar yapıldı. Plan, bu turnuvalara daha fazla rekabet getirmek.

MSI 2023, ilk kez Londra'da düzenlenecek. Yeni bir format ve benzersiz bir konum, harika bir turnuvaya hazır olduğumuz anlamına geliyor. Geçtiğimiz günlerde Riot, MSI 2023 için takvimini yayınladı. Bilinen tüm detaylar aşağıdaki gibidir.

────────────────────────────────────────────────

► League of Legends Clash 2023 Ne Zaman Başlıyor?

────────────────────────────────────────────────

League of Legends MSI 2023 Takvimi

Turnuvanın Mayıs ayında başlayacağı zaten biliniyordu. MSI 2023'ün 2 Mayıs 2023'te başlayacağını rahatlıkla söyleyebiliriz. Dünyanın dört bir yanından 13 kalifiye takım, Queen Elizabeth Olimpiyat Parkı'nda bulunan esporlar için önemli bir mekân olan Copper Box Arena'da bu yıl ilk kez küresel sahneye çıkacak.

Yaklaşan MSI turnuvasının teması Defy. Yeni formatla birlikte, turnuvanın çok fazla aksiyona sahip olmasını sağlayan bir dizi çift eleme aşaması var ve her bir etap için başlangıç ​​tarihi aşağıdaki gibidir:


► LoL 2023 sezonu Riot Points, en ucuz Foxngame'de. İndirimli RP satın almak için tıklayınız.