SİTEYE GİT

League of Legends Samira - Yakın Dövüş Nişancı

Evet yanlış duymadınız Samira bir Nişancı ve aynı zamanda yakın dövüş uzmanı.


Riot Games son zamanlarda tüm gücü ile hem Valorant hem de League of Legends için yenilikler peşinde çalışıyor. League of Legends için yeni bir nişancı üzerinde oyun tasarımcısı Blake Smith zaten çalışıyordu ve kendisinden bir nişancı tasarımı istendiğinde Smith zaten kombo sistemi kullanan adete aksiyon oyunlarında yer alan bir karakter gibi bir Şampiyon tasarımını yapıyordu. Bu istek ise Smith için projenin kafasında daha da belirginleşmesine ve tasarımın hızlıca bitirilmesi için yardımcı oldu denilebilir.

Tasarım geliştirme aşamasında Smith'in neredeyse tamamlanmış ve hazır bir örneği mevcuttu denilebilir. Hatta bu örnek şuan tüm sunucularda yer alan Samira'nın son haline oldukça benziyordu diyebiliriz. Öyle ki Samira çok kısa bir süre içerisinde hazırlanarak geliştirildi ve sihirdarların beğenisine sunularak Vadi'ye kazandırıldı. 

Samira'nın Grafik Tasarımı



Samira öyle bir Nişancı şampiyon olarak tasarlandı ki, yakın dövüş konusunda istekli ve tamamen şov yapıyor diyebiliriz. Evet yanlış duymadınız yakın dövüş. Samira'nın yetenek seti yakın dövüş konusunda uzmanlaşmış bir şampiyon olarak tasarlandı ve tamamen korkusuz bir nişancı, tabi oynayanın elinde bu durum değişebilir. Samira adete bir adrenalin bağımlısı ve tehlikenin ortasında olmayı, düşmanlarına zor anlar yaşatmayı seven bir şampiyon. Senne ve Jhin gibi uzakta durup takım savaşlarında arka saflardan ateş etmeyi pek umursamıyor, aksiyone tamamen heyecanın ve savaşın tam ortasında daha iyi olduğunu ve daha iyi şov yaptığını düşünen bir şampiyon. Samira'yı en uygun fiyatı ile satın almak için sitemizden indirimli RP satın alabilir ve hemen bu eşsiz tasarım harikası ile deneme sürüşüne çıkabilirsiniz.

Hemen indirimli LoL RP satın almak için tıklayın!