SİTEYE GİT

MSI 2023'te İzleyebileceğiniz En İyi 5 Orman Oyuncusu

Birbirinden yetenekli oyuncuların yer aldığı MSI 2023 başlıyor ve en iyi orman/jungle LoL oyuncularını sizler için derledik.


MSI veya Sezon Ortası Davetiyesi, yılın en büyük ikinci League of Legends etkinliği olarak kabul edilir ve 13 takımın mücadele ettiği büyük bir turnuvadır. Bu turnuvanın kazananı, MSI 2023 şampiyonu olarak taçlandırılacaktır. 

League of Legends, takım tabanlı bir oyun olduğu için her oyuncuya bir rol atanmıştır. Bu rol belirleme sistemi, oyuncuların daha erişilebilir ve akıcı bir oyun deneyimi yaşamasını sağlar. Orman rolü, bu rollerden en kritik olanlardan biridir.

Orman (Jungle) oyuncusu, haritada serbestçe dolaşıp tarafsız canavar kamplarını öldürerek XP ve Gold kazanır. Takımın kazanması için önemli hedefleri ele geçirmeye yardımcı olur.

Ormancı, oyunun ilk aşamalarından itibaren baskın yapabileceği için diğer koridorlara hızlı ve verimli bir şekilde müdahale edebilir. Bu nedenle, orman oyuncusu kendine güvenmeli ve takımına uzun vadede fayda sağlayacak şekilde oynamalıdır.

───────────────────────────────────────────

► League of Legends MSI 2023 Takvimi Açıklandı

───────────────────────────────────────────

MSI 2023 – En İyi 5 Orman Oyuncusu

MSI 2023, 2 - 21 Mayıs 2023 tarihleri arasında espor için önemli bir mekân olan Copper Box Arena'da gerçekleşecek. Bu yıl ilk kez küresel sahnede yer alacak olan en iyi 13 takım, Queen Elizabeth Olimpiyat Parkı'nda mücadele edecek.

5 – Elyoya | MAD Lions

MAD Lions takımının orman oyuncusu olan Elyoya, Vi, Lee Sin ve Sejuani gibi şampiyonları tercih ediyor ve takım arkadaşlarını desteklemek için etkili bir şekilde öldürme anı ayarlıyor. Erken oyunda baskı yaratarak en yüksek hasarı veren oyuncular arasında ve takımında önemli bir değere sahip.

4 – Xun | Bilibili Gaming

BLG takımının ormancısı Xun, yüksek tempolu ve taşıyıcı bir oyun tarzına sahiptir. Jungle metasındaki yüksek risklere rağmen Xun, fazla çaba harcamadan üstesinden geliyor.

3 – Oner | T1

Listede bulunacağı beklenen bir isim olan Oner, şu anda T1 takımının ana ormancısıdır. Oyun tarzı, erken aşamalarda baskı uygulamak için Elyoya'nın oyun tarzıyla daha uyumludur. Çoğu maçında Sejuani ve Vi gibi şampiyonları seçiyor. Ayrıca Sejuani'nin güncellenmesiyle birlikte, Oner daha çok Vi ve Lee Sin şampiyonlarına yöneliyor.

4) Peanut | GEN.G

Peanut, LCK 2023 Bahar şampiyonları takımı Gen.G'nin şu anki ormancısı. Mevcut metadaki ana şampiyonu, şu anda çoğu meta orman şampiyonuna karşı koyabildiği için Wukong'dur. Ama Wukong ile çok agresif bir oyun tarzına sahip. Ek olarak, benzer şekilde Vi'yi de oynuyor. Vi veya Wukong'u seçemediği maçlarda Maokai veya Sejuani'yi seçer.

5) Kanavi | JD Gaming

Kanavi, JD Gaming takımının jungle oyuncusu ve şu an MSI 2023'de yarışan en iyi orman oyuncularından biridir. Oyunlarda tuhaf seçimleriyle dikkat çekerken, çoğunlukla Wukong ile oynar. Ancak takım arkadaşlarına bağlı olarak, Wukong yasaklanırsa Maokai ve Sejuani gibi şampiyonlarla da başarılıdır. Mevcut orman metası zirvedeki yüksek CC şampiyonlarıyla dolu olduğu için, Kanavi'nin en büyük gücü, herhangi bir meta şampiyonunu etkili bir şekilde kullanabilme yeteneğidir.


► League of Legends Riot Points indirimli fiyatıyla Foxngame'de. RP satın almak için tıklayınız.