SİTEYE GİT

Güncel LoL RP/Valorant VP Fiyatları (2021)

Riot Games yeni yıla hazırlık olarak Riot Points fiyatlarını güncellediğini açıkladı. Riot Games’in sunduğu herhangi bir oyunda vazgeçilmez olan Riot Points’lere ulaşmanın en hesaplı yolu ise tabii ki Foxngame.


Riot Games, geliştirdiği oyunların aktif bir parçası olan Riot Points fiyatlarında değişikliğe gitti. Döviz kurları, vergilendirme ve bölgesel değişiklikler gibi sebeplerden ötürü bu fiyat değişikliklerine karar verdiklerini açıkladılar. Riot Games, oyuncularının mağdur olmaması açısından 23 Ağustos’la 8 Eylül arasındaki bütün Valorant Points VP satın alımlarını ikiye katlayacağını da ayrıca belirtti. Riot Points RP ile arasında minimal farklar olan Varolant Points, özellikle Valorant içerisinde hayati bir öneme sahip diyebiliriz.

Riot Points (RP) ve Valorant Points (VP) Nedir?

Riot Games’in geliştiriciliğini üstlendiği oyunlarda, oyun içi satın alımları kolaylaştırmak amacıyla kullanılan sisteme Riot Points deniyor. League of Legends’tan Valorant’a kadar hemen hemen bütün oyunlarında Riot Point’lerin kullanıldığını görebilirsiniz. Valorant Points’ler ise VALORANT oyuncularının silah kaplamaları vb yenilikleri satın almalarını sağlayan, Riot Points’lerin oyuna göre özelleştirilmiş hali diyebiliriz. Silah kaplamaları ve genel kozmetik ürünlerin oyun keyfini önemli ölçüde etkilediğini düşünecek olursak Valorant Points ve Riot Points, oyuncular için önemli bir yere sahip olmalı.

RP/VP Karşılık Tablosu

Güncel Riot Points/Valorant Points Fiyatları

Valorant Points (VP)

Riot Points (RP)

295 VP Valorant Points

400 RP Riot Points

575 VP Valorant Points

805 RP Riot Points

1200 VP Valorant Points

1.770 RP Riot Points

2480 VP Valorant Points

3.620 RP Riot Points

4375 VP Valorant Points

6.450 RP Riot Points

6300 VP Valorant Points

9620 RP Riot Points

8400 VP Valorant Points

12800 RP Riot Points

Bu skinlere indirimli olarak sahip olmak istiyorsanız; https://www.foxngame.com/valorant linke tıklayarak Valorant VP satın alabilirsiniz. En ucuz ve güvenilir fiyat garantisi ile Foxngame hep yanınızda!  


Daha fazlası için bizi takip etmeyi unutmayın!

Instagram

Twitter

Youtube