SİTEYE GİT

New World Expedition Rehberi: "Dynasty Shipyard"

New World Dynasty Shipyard expedition hazırlanma süreci, boss savaşları, görevler ve ödüller makalede adım adım anlatılmıştır.


New World expedition rehber serisinde sıra tehlikeli filo Dynasty Shipyard’a geldi. Ekibiniz umuyoruz ki hazırdır çünkü Dynasty Shipyard expedition’ı diğerlerinden daha kolay olmayacak. Hazırlıklarınızı yaptığınızdan emin olmalısınız. İçeriye girerken size dungeon’ların olmazsa olmazı “dynasty tuning orb” ve Azoth Staff gerekecek. Ayrıca seviyenizin 55 veya üstü olduğundan emin olmalısınız. New World’deki zindanlar seviye olarak arttıkça zorlaşmaya başlasa da takım oyunu hâlâ çok güçlü. İsterseniz hanedan tersanesinde nasıl bir yol izleyeceğinize beraber bakalım. 

New World Expedition: Dynasty Shipyard Hazırlık & İpuçları

New World Dynasty Shipyard rehberine takım kompozisyonu ile başlayalım. Her zaman olduğu gibi öncelik tank oyuncusunda. Takımınızın hasar veren üyelerini korumak onun görevi. Tankların ölümsüz olmadıklarını unutmayın. Grubun ihtiyacı olan ikinci karakter ise Life Staff kullanıcısı. Birincil silahı hasar olsa da en azından can yenilemek için bu silahı kullanan birisi gerekiyor. Son class ise menzilli hasar veren karakterler (DPS). İçeriye girmek için oyunculardan birinin “dynasty tuning orb” eşyasına sahip olması lazım. Azoth Staff’ı da unutmamak gerek.

Düşman Tipleri:

─────────────────────────────────────────────

► New World Expedition Rehberi: "The Depths"

─────────────────────────────────────────────

New World Dynasty Shipyard Nerededir?

New World Dynasty Shipyard Expedition Tam Çözüm

New World expedition rehberimizde kafa karışıklığı yaşanmaması adına zindan içerisinde gitmeniz gereken yerler ile yapmanız gerekenleri adım adım vereceğiz. Bahsettiğimiz düşman tiplerinin karşınıza herhangi bir yerde çıkabileceğini veya tekrardan spawn olabileceklerini unutmamalısınız.

Expedition boyunca kazanacağınız ödüller:

────────────────────────────────

► New World Trade Skills Rehberi

────────────────────────────────

New World Isabella and Her Pets Boss Savaşı

New World Dynasty Shipyard expedition görevinin ilk boss’u Isabella and Her Pets ile olacak. Isabella savaş sırasında sürekli düşman canlandıran bir patron.

Yetenekleri:

Isabella savaşa gelir gelmez 3 adet abomination canlandırır. Kolayca öldükleri için önce yaratıklara odaklanın. Isabella Corrupted Orb saldırısını savaş boyunca yapar. Orta seviyede hasar verseler de bu saldırılardan kaçınmaya çalışın. Biraz zaman geçtikten sonra Isabella, Rocket Barrage saldırısını gerçekleştirir. Gelen roketler veya toplar inanılmaz yüksek hasar verirler. Kaçınmaktan başka yapabileceğiniz bir şey yok.

İkinci aşamada Isabella Oro ve Joven’i üzerinize salar. Bu kaplan tipli yaratıklar yüksek hasar verdiklerinden Healer takım arkadaşınız yaratıklardan uzak durmalıdır. DPS karakterleriniz bu kaplan tipli düşmanlara odaklanmalı tankınız ön saflarda durmalıdır.

Boss Ödülleri

New World Zhou Taiying Boss Savaşı

New World Zhou Taiying boss savaşında kendisinin yanı sıra ejderhası ile savaşıyoruz. Patronun yeteneklerini tanıyalım ve savaşta sizleri neler bekliyor bir bakalım.

Yetenekleri:

Zhou savaşa girer girmez Dragon Jab yeteneğini kullanır. Çok az zaman sonra Corrupted Pulse yeteneğini kullanarak oyunculara ışınlar yollar. Işın saldırısı savaş boyunca tekrarlanır. Kaçınmanızı öneriyoruz.

Savaşın ortalarına geldiğinizde Zhou, Summon the Army ile Dragon Pedestals yeteneğini kullanır. Canlanan düşmanları ve kaideleri olabildiğince hızlı yok etmelisiniz. Kaideler etkinken Zhou yeteneklerini üzerinize ardı kesilmeyecek şekilde yollamaya başlar. Kaidelerden kesinlikle kurtulmanız gerekiyor. Geriye sadece Zhou Taiying’i yenmek kalıyor.

Ödüller

New World Dynasty Shipyard expedition rehberinin sonuna geldik. Bu sefer seviyesi daha yüksek ve daha zorlu bir mücadeleydi. Bir sonraki New World Rehberinde görüşmek üzere!


► Güvenilir ve indirimli New World satın almanın tek adresi Foxngame: https://www.foxngame.com/new-world