SİTEYE GİT

Overwatch 2, PC Oyuncuları İçin Yüklemeye Hazır

Overwatch 2: Watchpoint Pack'i ön sipariş veren PC oyuncuları, 4 Ekim'deki lansmanına hazırlık olarak artık oyunu ön yüklemeye başlayabilir.


Blizzard, Twitter üzerinden PC oyuncularının 4 Ekim lansmanına hazırlanırken Overwatch 2'yi önceden yükleyebileceğini duyurdu. Oyun, Blizzard'ın Battle.net istemcisi aracılığıyla ön yükleme yapılabilir. Oyunu önceden yüklemek için PC oyuncularının, 39,99$ fiyatla satışa sunulan Overwatch 2: Watchpoint Pack için ön sipariş vermeleri gerekeceğini belirtmekte fayda var. Watchpoint Paketi ayrıca 1. Sezon Premium Battle Pass, 7 Legendary görünüm, 5 Epic görünüm ve 2.000 Overwatch Coins içerir.

Overwatch 2 kısa süre önce oyuna gelen yeni kahramanları, yeni haritaları ve oynaması ücretsiz olacağını gösteren bir lansman fragmanı aldı. Oyun ayrıca, oyuna eklenen yeni kahramanların o sezonun battle pass kilidinin açılması gerektiği gerçeği ışığında hayranlardan eleştiri aldı. Çünkü orijinal Overwatch karakterleri oyunu oynayan herkes için anında açılıyordu.

Overwatch 2 piyasaya sürüldüğünde PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S ve Nintendo Switch gibi tüm platformlarda ücretsiz olarak oynanabilecek. Overwatch 2'nin ön yükleme tarihi ve saati dosya boyutuyla birlikte açıklandı ve PC'deki herkes Xbox, PS4, PS5 ve Nintendo Switch'teki hayranlardan önce OW2'yi bugün önceden indirebilir.

────────────────────────────────────────────

► Overwatch 2 Erken Erişim 4 Ekim'de Çıkıyor

────────────────────────────────────────────

Overwatch 2 Ön Yükleme Tarihi ve Saati

Blizzard'ın uzun zamandır beklenen OW2'si, orijinal oyunun hayranları için oldukça heyecan verici. Tilki kızı Kiriko ve buff Junker Queen gibi beklemeniz gereken bir sürü yeni karakter var ve bu karakterleri ücretsiz olarak ancak battle pass ile açabileceksiniz.

Oynaması ücretsiz PvP, önümüzdeki ayın başlarında başlayacak ve PC'deki hayranlar, devam oyununu çıkış tarihinden birkaç gün önce indirebilecekler.


 ► Erken erişimde Overwatch 2 oynama fırsatını Foxngame ile yakala! İndirimli Overwatch 2 satın almak için tıklayınız: https://www.foxngame.com/overwatch-2