SİTEYE GİT

PUBG Mobile 4 Parmak Ayarı, 4 Parmak Kodu

PUBG Mobile 4 parmak ayarları nasıl yapılır? Hazır 4 parmak kodları nelerdir? İçerikte detaylıca anlatılmıştır.


PUBG Mobile çıktığı günden itibaren çok popüler ve herkes internette PUBG oyun performansını daha iyi hale getirmek için püf noktaları ve bu oyun hakkında daha ayrıntılı bilgi arıyor. Ancak en önemli şey, PUBG Mobile 4 parmak pençesine kıyasla başparmak oyununun neden o kadar iyi olmadığıdır.

Öncelikle başparmak oynanışının neden zayıf olduğunu ve ardından 4 parmaklı PUBG Mobile kurulumunun oyun performansı için neden iyi olduğundan bahsedeceğiz. Ardından mobilde 4 parmak PUBG kurulumu nasıl yapılır onu anlatacağız.

───────────────────────────────────────────────────────

► PUBG Mobile Tüm Silah Hasarları ve İstatistikleri (2022)

───────────────────────────────────────────────────────

PUBG Mobile 4 Parmak Kontrolleri Nasıl Olmalıdır? 4 Parmak Ayarları Nasıl Yapılır?

Hala başparmak kullanarak PUBG Mobile oynuyorsanız, anlatılanlarla kolayca ilişki kurabilirsiniz. Başparmak kullanarak oynadığınızda, 1. başparmak ileri, geri, sola veya sağa hareket etme gibi bir oyuncu hareketi için kullanılır ve 2. başparmak kamera açısını değiştirmek için kullanılır, ardından nişan alıp ateş eder. Ama aynı anda kamera açısı+amaç+ateş+zıplama veya çömelme hareketlerini değiştiremezsiniz. Ve bir başparmak oyuncusunun ateş anında hareket etmesi veya zıplaması çok zordur. Ancak 4 parmak kontrolleri ile bu hareketleri kolay bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz.

Hangisi daha iyi; 3 parmak veya 4 parmak?

1) Bu tamamen parmak boyutunuza, ekran boyutunuza ve parmaklarınızın esnekliğine bağlıdır.

2) Kısa parmaklarınız varsa veya ekran boyutunuz daha küçükse, 3 parmak pençesine gidin.

3) Uzun parmaklarınız veya büyük ekran boyutunuz varsa, 4 parmaklı pençeye gidin.

Genellikle, çömelme, ateş etme, nişan alma/göz atma, eğilimli vb. gibi birden fazla kontrole erişiminiz olduğundan, PUBG Mobile 4 parmak kurulumunu kullanmak daha iyidir.

Neden 4 parmak pençe kurulumu en iyisidir?

PUBG 4 parmak ayarı çok daha iyi bir performans verir çünkü yukarıdaki resimde gördüğünüz gibi 2 parmağınız nişan+ateş üzerinde ve diğer 2 parmak hareket+kamera açısı değiştiriyor. Nişan+ateş+hareket+kamera açısı+atlama gibi eylemleri PUBG 4 parmak kontrollerini kullanarak çok daha hızlı ve verimli bir şekilde uygulayabilirsiniz.

PUBG Mobile’da 4 parmak kontrolünü öğrendiğinizde oyun performansınız zamanla artış gösterecektir. Unutmayı ki hemen hemen tüm pro mobile oyuncuları, PUBG 4 Parmak pençe düzenini kullanır.

PUBG'de dört parmakla oynamanın avantajları;

Gördüğüm tek dezavantaj:

PUBG Mobile'da başparmaktan 4 parmak kontrollerine nasıl geçilir?

PUBG Mobile’da başparmaktan 4 parmak kontrolüne geçtikten sonra Erangel gibi haritalarda takım ile oynamamanızı öneririz, çünkü 3-4 gün boyunca performansınızda bir düşük olacaktır. TDM modunda tek başınıza pratik yapın ve yeni sisteme alışmaya çalışın. Bir kere 4 parmak pençe basit düzenini kullanmayı öğrendikten sonra değişiklik yapabilir ve düzeninizi ileri seviyeye çıkarabilirsiniz.

Adım 1: PUBG Mobile'ı açın ve Ayarlar'a tıklayın.

Adım 2: Butonları Özelleştir'e ve ardından Özelleştir'e tıklayın.

Adım 3: Öğeleri, kullanacağınız 4 parmak düzenine göre ayarlayın.

Aşağıdaki görsel süper basit 4 parmak pençe düzenidir. Bu düzeni kullanarak sadece 3 veya 4 günde 4 parmak kontrollerini kolayca öğrenebilirsiniz. Bu düzenin tam kontrolünü aldıktan sonra, onu profesyonel seviyeye taşıyın.

Adım 4: Kaydedin ve oynamaya başlayın.

PUBG Mobile 4 Parmak Kodu (2022)

PUBG 4 parmak kontrollerine geçtiğiniz zaman, pratik ve deneyimle en iyi ayarı kendiniz bulabilirsiniz ancak 4 parmaklı düzen kodu arıyorsanız, aramanız bitmiştir. İşte birçok oyuncu tarafından kullanılan en popüler 3 PUBG Mobile 4 parmak kodu.

Oyununuzda PUBG 4 parmak pençe düzeni kodunu nasıl ayarlayacağınızı bilmiyorsanız aşağıdaki adımları izleyin:

Adım 1: Ayarlar > Butonları Özelleştir > Özelleştir’e tıklayın.

Adım 2: Görselde işaretli olan bölüme tıklayın.

Adım 3: Arama Yöntemi’ne tıklayın.

Adım 4: İstediğiniz 4 parmak PUBG düzeni kodunu verilen alana yapıştırın ve ayarları kaydedin.

Bu, oyundaki düzeni sizin için otomatik olarak uygular ve düzeni manuel olarak ayarlamanız gerekmez. PUBG Mobile 4 parmak ayarları hakkında bilmeniz gereken her şey bu kadar. İster hazır düzen kodlarını kullanın ister manuel olarak kendiniz ayarlayın, her halükarda oyun performansınızın artacağını göreceksiniz. Bir başka PUBG içeriğinde görüşmek üzere.


► UC fiyatlarında yeni sezon indirimi başladı. PUBG Mobile M7 Royale Pass ve Elite Pass Plus Foxngame'de şimdi çok daha ucuz: https://www.foxngame.com/pubg-mobile-unknown-cash