SİTEYE GİT

PUBG Mobile'da Usta Bir Keskin Nişancı Nasıl Olunur?

Burada, PUBG Mobile'da birden fazla tavuk yemeği kazanmanıza yardımcı olacak, keskin nişancılık becerilerinizi nasıl geliştirebileceğinize bir göz atacağız.


PUBG Mobile keskin nişancı silahlarını kullanmak ve headshot yapmak için etkili ve verimli bir şekilde çalışmanız, çaba göstermeniz gerekir. Keskin nişancı tüfeği, herhangi bir oyunda yüksek güçlü sürgülü aksiyon tüfeği olarak bilinir. Yüksek güç ve hızlı mermi hareketiyle, ateş ettiğinizde düşmanlar tam olarak hangi silaha karşı olduklarını bileceklerdir.

Sahip olduğunuzda ikincil silahınız olarak bir keskin nişancı tüfeği kullanın. Çoğu oyuncu, keskin nişancısını birincil silah olarak tutarken hata yapar ve sürpriz bir düşmanla karşılaştıklarında, silahı değiştirmek veya bu kadar kısa sürede yanlış olan ve düşman tarafından öldürülen 1 keskin nişancı atışı yapmaktan başka seçenekleri yoktur.

İşte PUBG Mobile'da iyi bir keskin nişancı olmak için ipuçları.

─────────────────────────────────────────

► PUBG Mobile'ın En İyi 10 Silah Görünümü

────────────────────────────────────────

PUBG Mobile Keskin Nişancı Silahı Nasıl Kullanılır? Nasıl Keskin Nişancı Olunur?

PUBG Mobile’da kafadan vuruş yapmanın en kolay yollarından biri, iyi bir dürbünle birlikte bir keskin nişancı silahı kullanmaktır. Silahlar için Kar98, M24 veya bir AWM bulmaya çalışmanızı öneririz. AWM silahı çoğunlukla dropların içinde bulunur, bu nedenle grup içinde temin edilmesi en zor silahtır. 8x dürbün ile kullanılması önerilir, ancak bulamazsanız 6x dürbün de kullanabilirsiniz. Tüm bu yüksek değerli kaynakların bir maç sırasında sınırlı sayıda üretildiğini unutmayın.

Size verebileceğimiz bir ipucu, bu silahların ve dürbünlerin çoğunun ortaya çıktığı yer askeri bölgelerdir. Ancak bu bölgelere doğru koşmadan önce, buraların çok çekişmeli alanlar olduğunu ve bu alanları yağmalamaya çalışırken birçok insanla savaşmak zorunda kalacağınızı unutmayın.

Keskin nişancınızı yükseltin

PUBG Mobile keskin nişancı silahlarında iyi olan kişilerin uzun menzilli dürbünle birlikte taşıyacakları ilk şey, daha yüksek stabilite için yanak pedidir. Uzun menzilli hedeflere ateş ederken, silah çok hareket eder, bu durum yanak yastığı yardımıyla dengelenebilir. Ayrıca, düşmanlara ateş ederken konumlarını gizlemeye yardımcı olan bir baskılayıcıyı da yanlarına alırlar. Bonus olarak, daha hızlı doldurabilmeniz için yanınızda extended quickdraw şarjör de taşıyabilirsiniz.

Düşman menzilinizi tanıyın

PUBG Mobile'da hem menzili bulmak hem de silahı ateşlemek tamamen size ve oyun bilginize bağlıdır. Hedeflemenin ilerlemesinin daha kolay hale geldiğini anladığınızda, menzili neden bilmeniz gerektiğini de anlayacaksınız.

Menzil bulma ilk başta zor ve karmaşık olabilir, ancak daha sonra buna alışacaksınız. Düşman menzilinizi bulmak için, düşmanınızın nerede olduğunu bulmak ve sabitlemek için haritaları kullanmanız ve ardından kareyi saymaya başlamanız gerekir.

Bu yöntem PUBG Mobile'daki tüm haritalar için geçerlidir. Haritada, karenin 2'ye bölündüğünü göreceksiniz: Büyük kare ve Küçük kare.

Silahı kullanma beceriniz, düşman menzilinizi öğrendikten sonra, artı işaretinizi nereye yerleştireceğiniz ve aynı zamanda hangi dürbünü kullandığınıza da bağlı olarak değişir. 100 metreden 200 metreye kadar, dürbünü doğrudan düşmanın kafasına yerleştirebilirsiniz, mermi doğrudan nişan aldığınız yere çarpacaktır. 200 metre sonra nişanınızı düşmanın kafasından biraz daha yükseğe ayarlamanız gerekecek ve mermi, menzile ve keskin nişancı türlerine bağlı olarak düşecek. Başın biraz yukarısına nişan almak, kurşun düşmesi nedeniyle isabeti garanti eder, ancak bazen kurşun, kafa yerine boyun veya omuza vurur. Bu amacı mükemmelleştirmek için çok fazla pratik yapmanız gerekir.

Yüksek bir alanda konumlanın

Headshot becerinizi mükemmelleştirdikten sonra bir dağın zirvesine doğru ilerlemeye başlamanızı tavsiye ederim. Bu, diğer oyunculara kıyasla daha yüksek bir zemin elde etmenizi sağlayacak ve böylece keskin nişancılığı sizin için çok daha kolay bir iş haline getirecektir. Dağın tepesinden, evleri yağmalayan veya savaşa kilitlenmiş, şüphelenmeyen oyuncuları bulmak için yakınlaştırabilir ve tek dokunuşla öldürerek onları alt edebilirsiniz.

────────────────────────────────────────────────────

► PUBG Mobile Uzun Menzilli Savaşlar İçin En İyi 3 Silah

────────────────────────────────────────────────────

Konumunuzu sık sık değiştirin

Keskin nişancılık zor bir iştir, çünkü yalnızca bir merminiz vardır, ardından ikinci merminin yüklenmesi için bir süre beklemeniz gerekir. Tek bir yerden atış yapmak, harita ve sesli ipuçları aracılığıyla konumunuzu ele verir. Bir keskin nişancının yapması gereken en mantıklı şey, keşfedilmemek için hareket etmeye devam etmektir.

Bazı keskin nişancılar zaten mükemmel atış yapabilirler, ancak konumlanma ve karar atışlarında zayıftırlar, atış yaptıklarında hemen tespit edilirler. Bundan kaçınmak için düşmanlarınızın beklemediği iyi bir pozisyon bulmanız gerekecek. Atışınızı kaçırdıysanız, hemen o noktadan hareket edin ve düşmanınızı şaşırtmak için başka bir pozisyon veya açı bulmaya çalışın.

Sabırlı ve sakin olun

Düşmanınızı vurmak için acele etmeyin, sabırlı olun ve onların hareketsiz durmasını, çömelmesini, yüzüstü yatmasını veya iyileşmek için kit vb. itemler kullanmasını bekleyin. Keskin nişancı silahı ile hareketli hedefi vurmak zordur, vursanız bile onları o atışla öldüremezsiniz, bu yüzden en iyi şansı beklemeye çalışın.

Pratik mükemmelleştirir

PUBG Mobile oynamak, keskin nişancı silahı almak ve ateş etmek sizi dünyanın en iyi keskin nişancısı yapmaz. Headshot yapmada mükemmel olmak için çok çalışmanız gerekiyor. Aksi takdirde bir rakip olarak, siz daha dürbüne girip nişan alamadan önce basitçe ölürsünüz. En iyi seçeneğiniz, eğitim moduna geçmek ve becerilerinizi geliştirmek için orada bir keskin nişancı almaktır. Antrenman modunda cansız nesnelere ateş etme konusunda uzmanlaştıktan sonra, klasik maçlar oynamaya ve soldan, sağdan ve merkezden headshot atışlar yapmaya hazır olacaksınız.

PUBG Mobile keskin nişancı silahlarında uzmanlaşmak istiyorsanız bu adımları eksiz bir şekilde uygulamalısınız, aksi takdirde tavuk yemeği yalnızca hayal olacaktır.


► UC fiyatlarında yeni sezon indirimi başladı. PUBG Mobile M7 Royale Pass ve Elite Pass Plus Foxngame'de şimdi çok daha ucuz: https://www.foxngame.com/pubg-mobile-unknown-cash