SİTEYE GİT

PUBG Mobile M23 Royale Pass Ödülleri Sızdırıldı

PUBG Mobile 2.6 güncellemesi, yakın zamanda çıkacak olan M23 Royale Pass ile birlikte piyasaya sürülecek.


Tencent Games tarafından beş yıl önce piyasaya sürülen PUBG Mobile, dünya genelinde milyonlarca oyuncu tarafından oynanan en popüler battle royale oyunlarından biridir.

PUBG Mobile 2.6 güncellemesi, yakın zamanda çıkacak olan M23 Royale Pass ile birlikte piyasaya sürülecek. Bu güncelleme ile oyuncular, Level Infinite'in yepyeni sürümüne erişebilecek ve birçok yeni içeriği deneyimleyebilecekler. Tüm rutin güncellemeler, oyuncuların ilgisini canlı tutmak ve oyun deneyimini sürekli olarak geliştirmek amacıyla düzenli olarak yayınlanıyor.

Oyundaki her güncellemeyle birlikte silah mekanizması, yeni eklemeler, canlı savaş bileti teması ve daha fazlası gibi çeşitli değişiklikler gelir.

───────────────────────────────────────────────────────

► PUBG Mobile'da Daha Fazla Öldürmek İçin En İyi Stratejiler

───────────────────────────────────────────────────────

PUBG Mobile M23 Royale Pass Ödülleri

PUBG Mobile 2.6 beta sürümüyle, harika yeni öğeler, daha büyük ödüller ve daha kolay RP görevleriyle M23'ün yeni sezonu duyurulacak. İşte M23 Royale Pass'ın Sızan ödüllerinin listesi:

PUBG Mobile'ın son sürümü, Erangel haritasında yer alan Dino Yerleşimi ile birlikte geliyor. Üç farklı Dino Yerleşimi, yüksek seviyeli ganimet ve özel silahlar içeren airdrop'larla dolu olacak. Bunun yanı sıra, Primal Zone'da da birkaç farklı konut yer alacak.

PUBG hayranları, sonraki güncellemede tam otomatik modda AR'ler, M16A4 ve MK47-Mutant gibi makineli tüfekleri kullanabilecekler. Ayrıca, 2.6 güncellemesi, oyuncuların arkadaşlarının bakış açılarını değiştirmelerine de olanak tanıyacak. En son sürüm, Android ve iOS kullanıcıları tarafından erişilebilir olacak.

PUBG Mobile M23 ne zaman yayınlanıyor?

PUBG Mobile'ın 2.6 beta sürüm güncellemesi, Mayıs 2023'ün üçüncü haftasında yayına girecek. Oyun içi formata ve diğer hesaplamalara göre, M23 Royale Pass 21 Mayıs 2023'te dâhil edilecek.


► PUBG Mobile M22 Royale Pass ve Haftalık Fırsat Paketlerini Foxngame ile güvenle satın alın. İndirimli UC satın almak için tıklayınız.