SİTEYE GİT

PUBG Mobile: M24 hasar, lokasyon bilgisi, ve en iyi eklentiler

PUBG Mobile, oyuncuların kullanabileceği bir çok çeşitli silahlara sahip ve M24 bunlardan biri. Bu silahı inceliyoruz.


PUBG Mobile, oyunculara çok çeşitli silah seçenekleri sunar ve oyuncuların her silahı nasıl kullanacaklarını öğrenmeleri gerekir. Bu ustalık, PUBG Mobile'da daha yüksek seviyelere ulaşmalarına yardımcı olabilir. Ayrıca, kullanıcının oyun tarzına da bağlı olan, farklı kullanımlara sahip birden fazla ateşli silah kategorisi vardır. M24, oyuncular tarafından çok kullanılan bir keskin nişancı tüfeğidir. Bu silah dört bağlantı yuvası nedeniyle tercih ediliyor. Düzgün çalıştırılırsa, düşmanları verimli bir şekilde indirebilir, seviye 2 kask bile bu tüfeğe karşı dayanmak için yeterli değildir.

PUBG Mobile'daki bu silaha ayrıntılı bir göz atalım

Silahın istatistikleri, PUBG Mobile'daki yükleme seçeneğinde görüldüğü gibi:

Güç: 79

Ateş Hızı: 5

Menzili: 86

Kapasite: 5

stabilizasyon: 62

Diğer çeşitli kaynaklar farklı istatistikler içerir, çok sayıda kaynak da bu istatistiklerin kesin olmadığını ve resmi istatistiklerin PUBG Mobile tarafından verilmediğini iddia etmektedir.

M24'nin PUBG Mobile Haritasındaki Yeri

M24 oyunun tüm haritalarında mevcut. Bir maçtaki ganimet haritaya rastgele yayıldığından, oyuncuların silahı bulabileceği kesin bir yer yoktur. Oyuncular bu silahı yüksek miktarda ganimeti olan yerlerde bulabilirler. Bununla birlikte, bu alanların çevresinde başka birçok oyuncu tespit edildiğinden dikkatli olmalıdırlar.

M24 için en iyi Eklentiler

Yukarıda belirtildiği gibi, M24 dört bağlantı yuvasına sahiptir ve işte en iyileri:

Dürbünler: Keskin Nişancı Türünde bir tüfek olduğundan, 6x veya 8x dürbün 

Namlu: Bir baskılayıcı mükemmel bir ek olacaktır(suppressor) ve silahın flaşını gizleyerek oyunculara kesinlikle yardımcı olacaktır.

Magazin: Quickdraw Extended Magazine, yeniden yükleme süresini azalttığı ve cephane kapasitesini artırdığı için önerilen bir eklentidir.

Stocks: Mevcut tek eklenti (Cheek Pad), oyuncuların daha sıkı bir hedef almasına yardımcı olacak.

PUBG MOBILE UC SATIN AL