SİTEYE GİT

PUBG Mobile Season 15 güncelleme boyutu ve diğer bilgiler

PUBG Mobile Sezon 15 güncellemesinin çıkış tarihi çıktı, ancak boyutu hala net değil. Yeni sezon, birçok kozmetik ürün dışında genel olarak daha iyi bir oyun deneyimi getirecek.


PUBG Mobile, Android ve iOS platformları için en çok oynanan battle royale oyunlarından biridir. Bu başarısının temel nedeni, geliştiriciler tarafından daha eğlenceli hale getirilmesi için sunulan sık içerik güncellemeleridir.

PUBG Mobile'daki en son gelişme, oyuncular için genel oyun deneyimini önemli ölçüde artıran bir ton içerik eki ve özelliği getirdi. En son 1.0 güncellemesinin ardından, oyuna inanılmaz derecede taze bir görünüm kazandıracak yeni Sezon 15'i deneyimleme zamanı geldi.

PUBG Mobile Season 15'in çıkış tarihi de resmi olarak açıklandı ve 14 Eylül 2020 olarak belirlendi. Ancak boyutu henüz bildirilmemişti.

PUBG Mobile Season 15 güncelleme boyutu

Spesifikasyonlara göre, Sezon 15 güncellemesinin boyutu yaklaşık 5 ila 10 MB arasında olmalıdır. 14 Eylül'de geliştiriciler, oyunun Royale Pass bölümünü açmak için küçük bir yama güncellemesi yayınlayacaklar. Dahası, sunucular bu sezonun yayınlanması için kapatılmayacak.

Gelecek Sezon 15 güncellemesinin dünya çapında 07:30 itibarıyla sunulmaya başlaması ve birkaç saat içinde kademeli olarak herkes için piyasaya sürülmesi bekleniyor.

İşte Sezon 15 güncellemesinin yayınlanma tarihine ilişkin PUBG Mobile'dan resmi açıklama:

"Kullanıcı deneyimini yeni oyuncu kontrolleri ve görsel deneyimlerle tamamen elden geçirdik! Royale Pass Sezonu 15: BEYOND A.C.E. 14 Eylül'de başlıyor. Yeni Cheer Park ve Eğitim Alanında arkadaşlarınızla etkileşim kurun ve eğlenin!"

Her zaman olduğu gibi, PUBG Mobile'ın 15. Sezonu yaklaşık iki ay sürecek ve 16. Sezon bir önceki kapanışa doğru çekilir çekilmez başlayacak. PUBG Mobile Season 15, 13 Kasım 2020'de sona ermeli.

Pubg Mobile UC Satın Al