SİTEYE GİT

PUBG New State’in En İyi Silahları

Seçimlerinizi daha kolay hale getirmek için en güçlü ve en iyi 10 PUBG New State silahını derledik.


Popüler battle royale oyun serisinin mobil devamı PUBG New State, 11 Kasım çıkış tarihinden bu yana çok fazla kullanıcıya ulaştı ve büyük beğeni topladı. Fütüristik bir dünyada geçen New State’de düşmanlarınızı öldürmek için kullanabileceğiniz birçok silah seçeneği mevcut. Seçimlerinizi daha kolay hale getirmek için en güçlü ve en iyi 10 PUBG New State silahını derledik.

En iyi PUBG New State silahları;

───────────────────────────────────────────────────────

► PUBG Mobile Tüm Silah Hasarları ve İstatistikleri (2022)

───────────────────────────────────────────────────────

P90

P90, tüm zamanların en iyi SMG'sidir. Oyunda çok nadir bulunur çünkü bu silahı yalnızca AirDrop Loot'tan bulabilirsiniz. Hızlı atış hızı, yüksek cephane kapasitesi, düşük geri tepme kontrolü, hem yakın hem de orta mesafe dövüşte güçlü yeteneği ile gerçekten PUBG New State’in en iyi silahlarından biridir.

Not: 5,7 mm cephane yalnızca AirDrop ganimetlerinde bulunabilir.

AUG

AUG, PUBG New State'de sadece AirDrop Loot'tan bulabileceğiniz bir saldırı tüfeğidir. Hem seviye 3 kask hem de zırhı kuşanmış rakiplerinizi bile yakın ve orta menzilden kolayca öldürebilirsiniz. AUG, kontrolü kolay bir silahtır. 

GROZA

Groza, Airdrop’tan bulabileceğiniz bir saldırı tüfeğidir, ayrıca hem tekli hem de otomatik ateşleme modunda geçiş yapabilirsiniz. Groza ayrıca yakın ve orta menzilli dövüşte hem seviye 3 kask hem de zırhı olan düşmanları kolayca öldürebilir. 

Not: Groza’yı püskürtme yaparken kontrol etmek biraz zor, bu yüzden silahı kullanırken nişan kontrolünü iyi yapmanız gerekiyor.

M416

M416, çoğu oyuncunun PUBG içinde her zaman kullandığı en popüler ve aynı zamanda güçlü silahlardan biridir. Tam eklentiler ile M416, düşmanı vururken kontrolü kolay olan yakın ve orta menzilli bir dövüşte gerçekten güçlüdür.

Not: Silahın eklentilerini haritaların her yerinde kolayca bulabilirsiniz.  

BeryL M762

Beryl M762, PUBG New State'deki bir diğer saldırı tüfeklerinden biridir. Bu silahın iyi bir atış hızı vardır ve ayrıca düşmana oldukça iyi hasar verir, ancak püskürtme sırasında kontrol edilmesi zordur. Beryl M762’yi yakın mesafe dövüşü, savunma ve binaya hücum gibi zamanlarda kullanırsanız silahtan oldukça verim alabilirsiniz ancak silahı kullanmak için nişan alma (aim) becerilerinize ihtiyacınız olacak.

AKM

AKM, PUBG New State'in tek atış modunda en yüksek hasarı veren en iyi silahıdır. AKM'yi orta menzilde kullanırken zorlanıyor olabilirsiniz. AKM üzerinde herhangi bir tutuş sağlanamıyor, bu nedenle püskürtme sırasında geri tepmeyi kontrol etmek oldukça zordur.

ScarL

Scar L, Erangel 2051 haritasındaki en iyi saldırı tüfeklerinden biridir. İyi bir atış hızına, en iyi geri tepme kontrolüne sahiptir ve oyunda düşük aim becerisine sahip oyuncular için uygundur.

AWM

PUBG New State'deki tüm zamanların en iyi keskin nişancı tüfeği olarak değerlendirilen AWM, yalnızca AirDrop Loots'ta mevcut olduğu için haritada bulunması oldukça zordur. Seviye 3 kaskı ve olan bir düşmanı headshot yaparak kolayca öldürebilirsiniz.

Not: 300 Magnum yalnızca AirDrop Loot'ta bulunabilir.

MK14

MK14, hem tekli hem de otomatik modda geçiş yapabilen ve yatarak kullanım için en iyi olan DMR’dir. Yakın mesafe savaşında saldırı tüfeği olarak kullanabilirsiniz, iyi hasar verir ancak ağır geri tepme kontrolüne sahiptir.

Ayrıca MK14, düşmanı uzun mesafeden 2 veya 3 atışla yere serebilen en iyi DMR silahıdır.

M24

Bu silahı PUBG New State'in en iyi silahı yapan, birçok eklentiyi kuşanabilen tek keskin nişancı tüfeği olmasıdır.

Makalenin tüm oyuncuların oyunda savaşmak için doğru silahları seçmesine yardımcı olacağını umuyoruz.


► UC fiyatlarında yeni sezon indirimi başladı. PUBG Mobile M7 Royale Pass ve Elite Pass Plus Foxngame'de şimdi çok daha ucuz: https://www.foxngame.com/pubg-mobile-unknown-cash