SİTEYE GİT

PUBG'ye İki Yeni Harita Gelecek

Geliştiriciler PUBG'ye yenilikler getirdi ve birçok düzenleme sağlandı. Güncelleme haberlerinin yanı sıra iki yeni haritanın geleceği konusunda da bilgi verildi. Yeni haritaların 2021'in sonlarında getirilmesi planlanıyor.


Battle Royale oyun türü denilince akla ilk gelen oyunlardan biri olan PUBG cephesinde gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. İlk olarak 21 Aralık 2017 tarihinde piyasaya erken erişim olarak sunulan oyun çok kısa sürede milyonlarca kitleyi toplamayı başardı ve hızlı bir yükselişe geçmişti. Geliştiriciler bu başarının ana sebebinin oyunu sürekli olarak güncel tutmaları ve birçok yenilik getirmeleri olduğunu vurgulamaktadır. Ayrıca oyun için geliştirilen ve oyuncuların beğenisine sunulan birçok eğlenceli oyun modu da bulunuyor. Bu modlara ve geniş oynanış stillerine örnek vermemiz gerekirse TDM modu ve dereceli oyun modunu örnek verebiliriz. Aynı şekilde TPS ve FPS olarak oyunculara sunulan oynanış seçenekleri de buna dahildir. PUBG geliştiricileri 2021 yılı için yapmak istedikleri ve oyuna dahil edilecek güncellemeler için planlarını paylaştı.
 

───────────────────────────────────

► PUBG Mobile Hesap Satışı Neden Yasak?

───────────────────────────────────


 

PUBG'de Yenilikler Bizleri Bekliyor


Geliştiriciler kısa bir süre önce yaptıkları açıklada PUBG için yeniliklerin geleceğini duyurdu. Geliştiriciler 2021 yılı için iki yeni haritayı oyuna dahil etmeyi planlıyor. Ayrıca oyunda halihazırda yer alan Miramar haritasının da yeniden tasarlanacağını ve güncelleyeceklerini belirtti. Miramar haritasında belirli iyileştirmeler sağlandı. Yapılan değişiklere ait görüntü tablosu aşağıda yer almaktadır;

 
Arazi Güncellemesi Yamaç Güncellemesi
Yeşillik GüncellemesiIşıklandırma Güncellemesi


Miramar haritası bir çö haritasadır ve haritanın 8x8 km'lik bir boyutu bulunmaktadır. PUBG geliştiricileri harita üzerinde arazi dokusunda, ışıklandırmalarda, grafik ve genel doku olarak bir güncelleme sağlayacak. Aynı değişiklikler veya daha fazlası ilerleyen tarihlerde diğer güncellemeler ile birlikte mevcut haritalar üzerinde de uygulanabilir. Geliştirmeler şu an test sunucularında mevcut, yapılan değişiklikleri denemek isterseniz test sunucularına girerek deneyebilirsiniz. 

Geliştiriciler Tiger ve Kiki adı ile belirtilen yeni haritaları oyuna dahil etmeyi planlıyor. Tiger olarak elirtilen harita son 3 yıl içerisinde oyuna dahil edilecek 8x8 km'lik ilk harita olacak. Ayrıca oyuncuların sıklıkla istediği fakat bir türlü oyuna gelmeyen yeni bir özellik de bu harita ile birlikte oyuna dahil edilmesi düşünülmektedir. Bu özellik ise haritada yeniden doğma özelliğidir. Özellik uzun zamandır oyuncular tarafından talep edilen bir yenilikti ve kısa bir süre önce bu özelliğe benzer bir güncelleme Apex Legends'e getirilmişti. Bu özellik nihayat Tiger olarak belirtilen haritada da gelecek özellikler arasında. Diğer bir harita olan Kiki olarak belirtilen harita, Tiger gibi 8x8 km'lik bir harita olacak. Kiki haritasında birçok yeni yerlere sahip olacak ve oyuncuları farklı bir deneyim beklediği konusunda geliştiriciler güvence sağladı. Yapılan bu değişiklikler ve haritaların PUBG Mobile'a ne zaman dahil edileceği ise henüz bilinmiyor. Geliştiriciler ilerleyen zamanlarda bu konu ile alakalıda bir duyuru sağlayacaklardır ve biz de sizi bilgilendireceğiz.


► Hemen indirimli PUBG satın almak için tıklayın!