SİTEYE GİT

Tüm Overwatch 2 Karakterleri ve Ücretsiz Kilit Açma

Overwatch 2’nin şimdiye kadar sınıflara göre ayrılmış, geri dönen kahramanların ve yeni karakterlerin tam listesini sizler için derledik.


Overwatch 2 birbirinden yetenekli yeni kahramanlarla yakında zaman oyuncuların beğenisine sunuldu. Hem orijinal hem de yeni OW2 kahramanlarının kilidini ücretsiz veya premium battle pass ile açılabilir. Overwatch 2 hikâye modu 2023'e kadar yayınlanmayacak olduğundan, yalnızca PvP kısmı olacak. PvP herkes için ücretsiz oynanabilir, ancak ilk oyunun sahipleri ek olarak bir Kurucu Paketi almalıdır. 

Orijinal kahramanların çoğu Blizzard'ın ikinci bölümü için geri dönüyor, ancak Widowmaker, D.Va, Mei, Mercy ve Sombra gibi hayranların favorilerine birkaç yeni yüz katılacak.

───────────────────────────────────────────────────────────────

► Overwatch 2 PC Gereksinimleri: Minimum | Önerilen Özellikleri

───────────────────────────────────────────────────────────────

Yepyeni Overwatch 2 Karakterleri

Şimdiye kadar ortaya çıkan tüm yeni Overwatch 2 karakterleri aşağıdadır:

Sojourn

Sojourn ilk olarak duyuruldu ve aynı zamanda ilk OW2 betasının bir parçasıydı. Hasar yetenekleri, bir güç kayması ve engelleyici atışın yanı sıra enerji üreten ve tüketen hızlı ateş eden mermileri içerir. Parlak bir taktikçi ve azılı bir asker olan Vivian Chase - "Sojourn" çağrı işareti - herhangi bir savaş alanında vazgeçilmez bir kaynaktır. Sibernetik güçlendirmeleri ve demiryolu silahı ona savaşı kendi lehine çevirmek için hız, hassasiyet ve ateş gücü veriyor.

Junker Queen

Oldukça meraklı bir Tank olan Junker Queen ikinci yeni kahraman olarak fantastik bir kısa animasyonla tanıtılmıştı. Junker Queen, kaotik Junkertown şehrinin tartışmasız hükümdarıdır. Bir av tüfeği, bıçağı Gracie ve baltası Carnage ile donanmış olarak, savaşın ön cephesinde ortalığı kasıp kavurmaktan zevk alır.

Kiriko

Destek rolündeki 'Tilki Kızı' Kiriko ise son olarak tanıtılan Overwatch 2 karakteri. Kiriko Kamori, Kanezaka tapınağının bekçisi ve yetenekli bir ninja ve şifacıdır. Shimada'nın çöküşünden sonra, memleketini ölümcül Hashimoto klanından korumaya yemin etti.

Overwatch 2’nin Eski ve Yeni Tüm Kahramanları

Aşağıda, Overwatch 2’nin şimdiye kadar sınıflara göre ayrılmış, geri dönen kahramanların ve yeni karakterlerin tam listesi bulunmaktadır.

♦ Tank: Tank kahramanları, yakın bir şekilde gruplandırılmış düşmanlar ve dar geçitler gibi hasarı emer ve güçlendirilmiş konumları paramparça eder. Eğer bir tanksanız, hücumu yönetirsiniz.

♦ Damage: Hasar kahramanları, geniş kapsamlı araçlar, yetenekler ve oyun stilleri ile düşmanı arar, meşgul eder ve yok eder. Korkunç ama kırılgan olan bu kahramanlar, hayatta kalmak için desteğe ihtiyaç duyar.

♦ Support: Destek kahramanları, müttefiklerini iyileştirerek, koruyarak, hasarı artırarak ve düşmanları devre dışı bırakarak güçlendirir. Destek olarak, ekibinizin hayatta kalmasının bel kemiği sizsiniz.

Overwatch 2 toplamda 35 farklı karaktere sahiptir. 

Overwatch 2 Karakterlerinin Kilidi Nasıl Açılır?

Geri dönen OW1 oyuncuları, Battle Pass ilerlemesi yoluyla yeni karakterlerin ve kahramanların kilidini açabilecek. Oynanabilir kahramanların kilidini açmak için hayranların ücretsiz Battle Pass 55. aşamasına ulaşmaları gerekiyor.

Overwatch 2'ye tamamen yeni gelen oyuncular ise, tüm orijinal kahramanların yanı sıra çıkış yapan üçlünün kilidini açmaları gerekecek. Blizzard'ın İlk Kez Kullanıcı Deneyimi başlığı altındaki 'Savunma Matrisi' genel bakışında, yeni oyuncuların bazı modlara ve kahramanlara yalnızca sınırlı erişimle başladığı açıklandı.

Yeni gelenler önce tüm oyun modlarının ve sesli sohbetin kilidini açacak ve ardından 100'ün üzerindeki tüm orijinal kahramanların kilidini açacaklar.

OW1'e sahip olan herkes, Kiriko'yu içeren bir Founder’s Pack alacak. OW1'e sahip olmayanlar, aşağıdakilerin yanı sıra 'tilki kızı' almak için bir Watchpoint Pack satın alabilirler:


► Overwatch 2 dünyasını Foxngame ayrıcalığı ile keşfet. Overwatch 2 satın almak için tıklayınız: https://www.foxngame.com/overwatch-2