SİTEYE GİT

Valorant Bölüm 6 Kısım 2 Ne Zaman Başlayacak?

Valorant'ın 6. Bölüm 1. Kısım neredeyse bitmek üzere, oyuncular yeni kısım savaş bileti için Riot Games'in hazırladığı sürprizleri bekliyor.


Valorant 6. Bölüm 2.Kısım, Kısım 1 sona erdikten hemen sonra yayınlanacak ve bununla birlikte çeşitli hatalar, ajan düzeltmeleri, kostümler ve çok daha fazlasını alacağız. Buna ek olarak, günlük ve haftalık görevlerle XP kazanarak veya sadece çeşitli ücretsiz ve premium ödüller kazanmak için sadece maç oynayarak seviye atlayabileceğiniz yepyeni bir battle pass da oyuna gelecek.

Riot Games, 2023'te 3 yeni ajan çıkaracağını ve birinin yakında çıkacağını duyurdu. Bu nedenle, Bölüm 6 Kısım 2 ile birlikte yeni bir Valorant ajanının ortaya çıkması bekleniyor. Ve her zaman olduğu gibi, yepyeni Savaş Bileti ve pek çok yeni görünüm olacak.

Bunlar arasında silah kaplamaları, spreyler, oyuncu kartları, silah uğurları, Radyanit Puanları gibi birçok kozmetik öğe yer alıyor.

─────────────────────────────────────────

► Valorant 2023 Sezonun Yeni Ajanı Sızdırıldı

─────────────────────────────────────────

Valorant 6. Bölüm 1. Kısım ne zaman başlayacak?

Valorant Bölüm 6 Kısım 2 Battle Pass 7 Mart'ta yayınlanması bekleniyor. 7 Mart, oyuncuların belirli silah görünümlerini indirimli bir fiyatla satın almalarını sağlayan mevcut Gece Pazarının sonunu işaret edecek. Savaş Bileti, yaklaşık olarak 1000 VP'ye mal olacak; indirimli VP satın almak için tıklayınız.

Gece.Pazarı 8 Mart tarihine kadar açık kalacak! pic.twitter.com/YIbnB9jGNG

— VALORANT // TÜRKİYE (@VALORANTtr) February 20, 2023

Bölüm 6 Kısım 1 ne zaman bitiyor?

Bölüm 6 Kısım 1'in sona ermesiyle, her oyuncunun sıralaması sıfırlanacak. Yüksek bir rütbeye geçmek istiyorsanız, şimdiden bolca dereceli oyun oynamaya başlamalısınız. Önceki tarihler düşünüldüğünde dereceniz 5 Mart 2023’te sıfırlanacak.

Act’s coming to a close on MAR 6. You’ve got time to reach the next rank, right? pic.twitter.com/zzcklcw4Xo

— VALORANT (@PlayVALORANT) February 20, 2023

► İndirimli Savaş Bileti için ucuz Valorant Points (VP) Foxngame'de! VP satın almak için tıklayınız.