SİTEYE GİT

Valorant'ın En İyi Ghost Skinleri

Ghost, Valorant’ta hatırı sayılır bir görünüm yelpazesine sahiptir. Öyle ki öne çıkan ve oyucuların almak için can attığı görünümleri sizler için derledik.


Valorant’ın en önemli silahlarından biri olan Ghost, çok sert bir silah olmasa da, özellikle oyunda kaybedilen bir turdan sonra harika seçim olabilir. Çoğunlukla eko turlarlar için, biraz kredi biriktirmeye çalışırken mevcut en uygun maliyetli silahtır.  

Ghost, düşük maliyetli yarı otomatik bir tabancadır. Büyük bir şarjör ve susturucu ile donatılmış, oyuncunun cephane sayısı veya konumu için fazla risk oluşturmadan görüş engelleyiciler aracılığıyla spam yapmak için kullanılabilir.

Tüm menzillerde yetkin olsa da, özellikle uzun menzilli düşmanları avlamak için iyidir, ancak daha kısa menzillerde tabanca mermileri dışında bir Classic’ten çok daha fazla güç sunmaz. Daha pahalı Sheriff ile karşılaştırıldığında, Ghost, tabanca mermilerinde daha az güçlüdür, ancak tam kalkanlı düşmanlara karşı kullanıldığında, headshot vuramadığınız sürece, güçte çok geride değildir. Ghost'un daha yüksek atış hızı ve şarjör kapasitesi, oyuncunun bazı atışlarını kaçırırsa daha affedici olmasını sağlar.

Ghost hakkında bilinmeyenler bilgiler;

───────────────────────────────────────────────

► Valorant'ın Bütün Silah Koleksiyonları & Fiyatları

───────────────────────────────────────────────

İşte Valorant'taki En İyi Ghost Skinleri

Valorant'ta iyi oynamak kadar iyi görünmekte önemlidir. Belirli aralıklarla oyuncuların beğenisine çıkan silah skinleri sayesinde oyunda diğerlerinden farklı görünme şansına sahip olursunuz. Ancak unutmayın ki silah kaplamalarının performansınıza herhangi bir etkisi olmaz yalnızca kozmetik amaçlı vardır.

Ghost, Valorant’ta hatırı sayılır bir görünüm yelpazesine sahiptir. Öyle ki öne çıkan ve oyucuların almak için can attığı görünümleri sizler için derledik.

Valorant Ghost - Gaia'nın İntikamı 1775 VP

Bu güzel animasyonlu görünüm, Ghost'u organik görünümlü sarmaşıklarla sararak doğayı savaş alanına getiriyor.

Kontrol edildiğinde, silah enerji ile parıldar ve vızıldar ve silah ilk çıkarılıp kurulduğunda, namlunun etrafında sarmaşıklar belirir. Gaia'nın İntikamı Ghost, oyuncunun dikkatini dağıtmayacak kadar temiz ancak yine de savaş alanında dikkat çekecek kadar gösterişli.

Valorant Ghost - Sihirpunk 1775 VP

Klasik steampunk estetiği ile büyülü unsurların bir birlikteliği olarak öne çıkan Ghost Sihirpunk skini, tetiği çektiğinizde silahın arkasının çıktığı benzersiz bir ateşleme animasyonu getiriyor. Silah boştayken ışıklar titreşiyor ve silahı incelediğinizde elektrik enerjisiyle çatırdayıp patlıyor.

Size biraz Bioshock gibi oyunları hatırlatacak bir silah istiyorsanız, bu sizi bilimin dünyanın kralı olduğu zamanlara götürecektir.

Valorant Ghost - Özel Harekât 1775 VP

Temiz ve basit Özel Harekât görünümü, Call of Duty gibi diğer birinci şahıs nişancı oyunlarını sıkça kullanan birçok oyuncuya tanıdık gelecektir. Hatta oyundaki en ikonik silahlardan biri olan CS:GO'daki USP-S'yi çok andırıyor.

Bu kostümün benzersiz yanı, Ghost'u mağazadan her satın aldığınızda farklı bir görünüme sahip olacak olmasıdır. Lazer görüşünden bir el fenerine kadar, tabanca üzerinde görünmek için rastgele bir ek seçecektir. Sizi mücadeleden uzaklaştıracak başka hiçbir şey olmayan Ghost Özel Harekât skini, daha mütevazı bir görünüm arayan herkes için mükemmel diyebiliriz.  

Valorant Ghost - Afet 2175 VP

Afet görünüm serisi, Runeterra'nın sevilen küçümsenmiş lideri Mahvolmuş Kral: Viego’nun estetiğinden ilham alan görünümler getirerek Valorant dünyasını League of Legends evrenine bağlar. Ghost, ürkütücü, mavimsi bir parıltıyla örtülüyken içeriden korkunç bir duman çıkıyor.

Bir oyuncu silahı ilk çıkardığında, hayalet benzeri ses efektleri yankılandıkça gölgelerden çıkar. Skinin ateşleme sesi gerçekten tatmin edici ve son öldürme animasyonu, düşmanlarının Kara Sis tarafından ele geçirilmesine neden oluyor. Kötülüğün güçlerine katılmaya çalışıyorsanız, Gölge Adalar'a desteğinizi göstermek için bir Afet Ghost alın.


► Valorant VP'de %16 indirim! +%1 Bonus bakiye ile VP satın almak için tıklayınız: https://www.foxngame.com/valorant