SİTEYE GİT

Valorant Filminde Görmek İstediğimiz Oyuncu-Ajan Eşleşmesi

Valorant filmi muhtemelen Runeterra'da geçecek, ancak gelecekteki Omega Earth çok ilgi çekici bir ortam olduğu için Valorant ile de bir şeyler yapacaklarını umuyoruz. Peki, favori ajanlarımıza kim hayat verecek?


Valorant'ın sinematikleri şüphesiz heyecan verici bir izleme deneyimi sunuyor. Çekici grafiklerden sürükleyici hikâyelere kadar, oyunun çeşitli öykülerini anlatan bu kısa filmler, bir hayranın isteyebileceği her şeyi sunuyor.

Bununla birlikte, kimse Radyanit'in gizli güçleri, Kingdom Industries'in planları, Omen'in kökeni, Chamber'ın gerçek amacı, Omega Earth'ün sırları hakkında fazla bir şey bilmiyor. Riot şimdiye kadar yalnızca kısa sinematikler yayınladığından, spekülasyon yapılan filmin daha büyük bir resme ışık tutması beklenebilir.

────────────────────────────────────────────────────────

► Valorant Filmi 2025'te Sinemalara Geliyor | Fragman Tarihi

────────────────────────────────────────────────────────

Valorant Filmi için Hangi Oyuncuları Seçerdik?

Valorant filmi muhtemelen Runeterra'da geçecek, ancak gelecekteki Omega Earth çok ilgi çekici bir ortam olduğu için Valorant ile de bir şeyler yapacaklarını umuyoruz. Peki, favori ajanlarımıza kim hayat verecek?

İşte beyaz perdede görmek istediğimiz kişiler.

Not: Omen ve Cypher'ın gerçekte nasıl göründükleri bilinmediği için listeye dâhil edilmediler.

12. CL | Jett

2NE1'dan CL, Jett rolünde

O temelde tamamen Jett gibidir. Zaten karakterin ilham kaynağı olduğu doğrulandı, bu yüzden aday olarak göz önünde bulundurulması gayet makul olurdu. Yılların performans deneyimine sahip olması ve zaten gerilim türündeki Mile 22 filminde rol almış olması, Valorant filmi için bir rol kapma ihtimalini pek de uzak bir ihtimal haline getirmiyor.

11. Alex Sparrow | Sova

Alexey Vorobyov olarak da bilinen bu Rus müzisyen, Sin City: A Dame To Kill For, Hulu's Unreal ve Space Force gibi Hollywood'da birkaç rol üstleniyor. Aslında Rusya'yı temsil etmek için hayattan daha büyük Eurovision Şarkı Yarışması'nın bir parçasıydı ve orada hemen hemen bir ünlü.

10. Alexandra Masangkay | Reyna

Alexandra Masangkay, en son Netflix gerilim filmi The Platform'da gördüğümüz İspanyol-Filipinli bir aktris (o çılgın kadındı). Egzotik görünüşü Reyna'ya çok yakışıyor ve performans ve dans geçmişi, sözde bir Valorant canlı aksiyon filminde bu parçaları indirmenin fiziksel taleplerine hızla uyum sağlayabileceği anlamına geliyor.

9. Machida Keita | Yoru

Bu Japon aktörü şu anda Netflix'te Daikichi Karube'yi canlandırdığı Alice in Borderland'da görebilirsiniz. Adı Batılı izleyiciler için yeni olsa da, Machida Keita'nın kapsamlı bir Japon filmografisi var ve Yoru'yu hayata geçirecek becerilere sahip olacağından hiç şüphe yok.

8. Yaya DaCosta | Raze

Bu Brezilya-Amerikalı model, Amerika'nın Next Top Model'in 3. Sezonunda ikinci oldu ve o zamandan beri başarılı bir şekilde oyunculuğa geçiş yaptı. Biyografik film Whitney'de Whitney Houston'ı oynaması eleştirmenlerden büyük övgü aldı ve şu anda tıbbi drama Chicago Med dizisinde düzenli olarak yer alıyor.

7. Anna Torv | Skye

Sadece görünümüyle değil, Anna Torv video oyunlarına sesini (oldukça gerçekçi bir şekilde) vermek konusunda da yabancı değil. Aynı zamanda PS3 oyunu Heavenly Sword'da Nariko'nun sesi olarak da görev aldı ve Fringe dizisindeki çalışmaları sayesinde etrafta koşup patlayıcı felaketleri sona erdirmeye oldukça alışkın.

6. Gemma Chan | Sage

Zengin Bir Çılgın Asyalı'dan Marvel sinematik evreninin bir üyesine kadar, bu çok yönlü aktris her türlü rolü başarabilir. Harika bir Sage olurdu ve sanırım kimse Gemma tarafından iyileştirilmekte sakınca görmeyecektir.

5. David Harbour | Brimstone

Onu en yakın Stranger Things dizisinden tanıyoruz ve çok seviyoruz. Brimstone rolü için daha iyi kim seçilebilir ki?

4. John Boyega | Phoenix

John Boyega'yı Phoenix olarak şimdiden duyabiliyoruz. Ayrıca, ateşli kişiliği Phoenix'inkine benziyor, özellikle de eşleşen saç stilleri.

3. Mila Kunis | Killjoy

Bu sefer ajanların milliyetine sadık kalmak istedik, ama Mila Kunis'i Killjoy olarak gördükten sonra bu fikri aklımızdan çıkaramadık. Onun tuhaf tavırları, teknoloji dehası için mükemmel olduğunu düşündürüyor ve Killjoy'un sivri ses tonunu onun ağzından duyar gibi oluyoruz.

2. Carrie-Anne Moss | Viper

Viper'ı gördüğümüz an aklımıza hemen Carrie-Anne Moss gelmediğimizi düşünmüyoruz, değil mi? Belki de The Matrix'i anımsatan yeşil ve siyah renk düzeni etkili oluyor. Carrie-Anne Moss'un harika bir Viper olacağını düşünüyoruz ve zaten tüm silahla dövüş eylemlerini yönetebileceğini biliyoruz.

1. Tom Hardy | Breach

Inception, Dunkirk ve Mad Max: Fury Road'da rol alan Tom Hardy, şimdiden yüksek aksiyon filmlerine yabancı değil. İsveçli olmasa da role doğru ateş gücünü (ve yıldız gücünü) getirebileceğini düşünüyoruz.

Valorant’ın filmi ne zaman yayınlanacak veya yayınlanacak mı bilmiyoruz. Riot Games henüz resmi bir açıklamada bulunmadı. Ancak sızıntılar oldukça güçlü bu yüzden beklentileri yüksekte tutabiliriz.

Spekülasyonlar filmin fragmanının 13 Ekim 2024’te, vizyon tarihinin ise 2025 yılında çıkacağı yönünde.