SİTEYE GİT

Valorant Gece Pazarı | 2023 Tarihleri

Sanal mağaza Valorant Gece Pazarı, ucuza harika görünümler elde etmek isteyen oyuncular için geliyor.


Valorant silah skinleri, özellikle yüksek seviyeli olanlar zaman zaman cebimizi zorlayabilir. Gece Pazarı burada devreye giriyor. Gece Pazarı, Valorant’ın en lüks kozmetik ürünlerinde küçük (veya şanslıysanız çok daha büyük) indirimler sunma yöntemidir. Bu indirimler, geliştiricilerden çok az veya hiç önceden duyuru yapılmadan sabit bir süre için geçerlidir. 

Valorant, Gece Pazarı'nda indirimli fiyata 6 rastgele görünüm sunar. Ancak, her Kısımda yalnızca bir kez gelir ve yaklaşık 14 gün sürer.

Silah görünümleri, maliyetlerine bağlı olarak katmanlara ayrılır.

  1. Seçili Sürüm
  2. Deluxe Sürüm
  3. Premium Sürüm
  4. Ultra Sürüm
  5. Özel Sürüm

Riot Games'in duyurusu sayesinde artık Valorant'ın Şubat ayında yapılacak olan 2023'teki ilk Gece Pazarı'nın resmi tarihlerini biliyoruz.

Güneş battığında etrafı indirimler aydınlatır. Gece.Pazarı vakti yaklaşıyor. pic.twitter.com/s5epuKkXlJ

— VALORANT // TÜRKİYE (@VALORANTtr) January 28, 2023

────────────────────────────────────────────────

► Valorant Mobile ve Konsolunda Son Güncellemeler

────────────────────────────────────────────────

Valorant Gece Pazarı Nasıl Açılır?

Gece Pazarı, Valorant'ta mevcut olduğunda oyunun açılış ekranının sağ üst köşesinde bulunabilir. Dikkatinizi çekmek için parıldayan küçük bir kart logosu ile belirtilir.

Bu simgeye tıklamanız yeterlidir ve tüm indirimli Valorant silah skinlerine erişim kazanırsınız. Tek yapmanız gereken kartları çevirmek; bu size hangi skin paketinin sunulduğunu ve indirim yüzdesini söyleyecektir.

NOT: Yukarıda gösterilerin silah skinleri örnek olarak konulmuştur. 

Ek olarak, kartın arka planının rengi ve sağ alt köşedeki küçük şekil, bunun hangi görünüm seviyesi olduğunu gösterecek.

2023'ün ilk Gece Pazarı, Valorant tarafından az önce açıklanan resmi tarihlere göre 15 Şubat'tan 27 Şubat'a kadar sürecek. Saat kaçta geleceği hakkında henüz bir bilgi yok. 


► İndirimli Valorant Points VP, 7/24 canlı destek hizmeti ile Foxngame'de. Ucuz VP satın almak için tıklayınız.