SİTEYE GİT

Valorant’ın Popüler Skin Paketi Oni 2.0 Tanıtıldı

Riot şimdiye kadar yapılmış en popüler Valorant skin paketinden birini geri getiriyor; Oni 2.0 koleksiyonu.


Riot şimdiye kadar yapılmış en popüler Valorant skin paketinden birini geri getiriyor; Oni 2.0 koleksiyonu. Paketin resmi fragmanı ve detayları çıktı. Oni 2.0, veri madencileri tarafından "Oni2Yoru" adlı bir dosyanın bulunmasıyla bir hafta önce sızdırılmıştı.

Oni 2.0 hakkındaki heyecan gerçekten yüksek ve bununla birlikte, çıkış tarihi, görünümleri, varyantları ve daha fazlası dâhil olmak üzere, bilmeniz gereken her şeyi derledik.

Valorant Oni 2.0 Silah Koleksiyonu Tanıtıldı

Oni 2.0 paketi aşağıdaki skinleri getirecek. Paketin ana cazibesi Katana yakın dövüş silahı oldu, oyuncular fragman ile silahlara daha yakından bakma şansı oldu. Yenilenen Oni paketi, orijinaliyle aynı estetiğe sahiptir. Her silahın dört çeşit renk ile gelecek: kırmızı (varsayılan), yeşil, beyaz ve siyah. Yeni silahlarla birlikte benzer bir başlangıç ve sonlandırıcı animasyon içerecek. Orijinal Oni paketinde biraz eksik olan bir ekleme, önemli ses efektlerinin olmamasıydı. Belki de bu sürüm, silahı daha eğlenceli hale getirmek için ateş ederken bir ses efekti de içerecektir. Ayrıca, bu skin birincil silah olarak Vandal'ı öne çıkarıyor, bu nedenle Phanom'un bastırılmış ateşleme sesinden daha fazla ses efekti ekleme şansı var.

────────────────────────────────────────────

► Valorant 21. Yeni Ajanı Öncü Rolüyle Gelecek

────────────────────────────────────────────

Valorant Oni 2.0 Vandal

Valorant Oni 2.0 Ares

Valorant Oni 2.0 Bulldog

Valorant Oni 2.0 Frenzy

Valorant Oni 2.0 Katana

Şeytani Yozlaşma Valorant Oni 2.0 skin paketinde sprey, oyuncu kartı ve bir silah uğuru da yer alacak.

Valorant Oni 2.0 skin paketi kaç VP?

Valorant Oni 2.0 Premium Sürüm bir paket olacaktır. Bu nedenle, önceki görünümlerin ve paketlerin fiyatına bağlı olarak, Oni 2.0 paket fiyatı için 7100 VP, her bir silah için ayrı ayrı 1775 VP ve yakın dövüş 3550 VP ödemeniz gerekecek.

Valorant Oni 2.0 silah görünümleri ne zaman çıkacak?

Riot Games'in resmi duyurusuna göre Oni 2.0, 7 Mart 2023 tarihinde Bölüm 6 Kısım 2 ile birlikte yayınlanacak. Mağazada sınırlı bir süre için mevcut olacak, bu yüzden mümkün olan en kısa sürede edindiğinizden emin olun.


► İndirimli Savaş Bileti için ucuz Valorant Points (VP) Foxngame'de! VP satın almak için tıklayınız.