SİTEYE GİT

Valorant Takımlı Ölüm Kalım Savaşı | Oynanış Özellikleri

Bölüm 7 ile yeni bir oyun modu olan Takımlı Ölüm Kalım Savaşı Valorant’a eklenecek. Haritalar ve oynanış özellikleri için göz atın.


Valorant, Derecesiz, Rekabete Dayalı, Tam Gaz, Spike’a Hücum, Ölüm Kalım Savaşı ve Tırmanış gibi oyun modları sunar. Ek olarak, her yama ile değişen özel oyun modları da mevcuttur. Bölüm 7 ile yeni bir oyun modu olan Takımlı Ölüm Kalım Savaşı Valorant’a eklenecek. 

Normal Ölüm Kalım Savaşı modunun aksine, TDM bazı benzersiz özellikler sunacak. Riot Games, yeni oyun modunun sahip olacağı önemli özelliklerin çoğunu açıkladı. Geleneksel Ölüm Kalım Savaşı gibi, oyuncular iki takıma bölünecek. 100 öldürme alan ilk takım maçı ve 1000'e kadar XP kazanacak.

Takımlı Ölüm Maçında her oyuncunun yeniden doğma süresi 1,5 saniye olacaktır. Oyun modunu benzersiz kılmak için Riot Games 4 farklı aşama ekledi. Her aşamada silah yüklemeleri de değişecek. Riot Games'in daha önce söz verdiği gibi, Valorant Takımlı Ölüm Kalım Savaşı yeteneğe dayalı olacak. Bu yüzden, silah oluşturucuları, küreler, iyileştirme ve ulti küreleri ve daha fazlasını eklediler.

───────────────────────────────────────────────────────────

► Valorant'ın Yeni İlerleme Sistemi: Kingdom Kredisi | Ajan Açma

───────────────────────────────────────────────────────────

Takımlı Ölüm Kalım Savaşı Nasıl Oynanır?

Süreler

100 skora ilk ulaşan kazanır

Silahlar ve Mühimmat

Silah Noktaları

Küreler

İyileştirme Küreleri

Ulti Küreleri ve Yüzdeler

Yetenek Yükleri

Başlangıç Odası

Oynanan karşılaşma başına 1000 XP kazanılır.

Valorant Takımlı Ölüm Maçı Haritaları

Riot Games, Valorant TDM moduna üç benzersiz harita ile başlayacak. Bu haritalar daha önce "R.V.N.G. Programı" tanıtım filminde gösterilmişti. Videoda, Ascent, Bind ve Split haritalarının alternatif versiyonlarını görebilirsiniz. Bu yeni haritalar Piazza, Kasbah ve District olarak adlandırıldı. Orijinal haritalara benzer özelliklere sahiptir, ancak yeni oyun modu için optimize edilmiştir. Bu sayede oyuncular, TDM modunun keyfini sorunsuz bir şekilde çıkarabilirler.

KASBAH

DISTRICT

PIAZZA