SİTEYE GİT

Valorant 21. Yeni Ajanı Öncü Rolüyle Gelecek

Valorant'ın 21. ajanı, oyundaki çoğu karaktere kıyasla çok genç görünüyor.


Valorant'ın 2 Haziran 2020'deki resmi lansmanından sonra Riot Games yalnızca 11 ajan yayınladı. Şu anda oyunda 20 oynanabilir ajan var ve en son eklenen Harbor, 5.08 yamasında piyasaya sürüldü. Yeni gelecek ajan hakkında henüz bir bilgi paylaşılmadı, ancak geliştiriciler, beklemeyi daha heyecanlı hale getirmek için oyunculara ipuçları veriyor.

Agent 22 Teaser | #VALORANT pic.twitter.com/DIUmyGVjdF

— Mike | Valorant Leaks & News (@ValorLeaks) February 20, 2023

Valorant kadrosuna yeni ajanlar eklenirken, mevcut rollerin yani Düellocu, Kontrol Uzmanı, Öncü ve Gözcü tüm karakterleri sığdırmaya yetmeyeceği zamanlar olabilir. Pek çok kişi Riot Games'in yeni bir rol ekleyebileceğine ve oyunda yeni karakterlere yer açabileceğine inanıyor.

Goscicki, yeni Valorant ajanlarının eklenmesiyle ilgili olarak, "Her zaman olduğu gibi, roller ve oyun stilleri arasında iyi bir denge sağlamamız gerekiyor," dedi. "Ancak oyuna çok daha fazla ajan eklediğimiz için, tüm roller arasında mükemmel bire bir dengeye sahip olmamız gerekmiyor."

Dolayısıyla Valorant topluluğu, 2023'ün sonlarında yeni bir role ve gizemli bir ajana tanık olabilir.

─────────────────────────────────────────────

► Lotus Haritası için En İyi Valorant Öncü Ajanları

─────────────────────────────────────────────

Valorant 21. Yeni Ajanı Hakkında Tüm Bilinenler

Valorant'ın karakter yapımcısı John Goscicki, Riot Games'in geçtiğimiz günlerde yayınladığı “Ajanların Durumu” videosunda oyunun gelecek planı ve dengesi gibi çeşitli konulardan bahsetmişti. Ayrıca geliştirici, Valorant'ta yakında çıkacak olan ajan'a ışık tuttu.

Karakter Yapımcısı @RiotMEMEMEMEME yeni bir Ajanların Durumu'yla karşınızda. Ajanlara dair 2023 planlarımızı öğrenmek ve yeni ajan hakkında biraz bilgi edinmek için göz atın. pic.twitter.com/h3LOTZhW2c

— VALORANT // TÜRKİYE (@VALORANTtr) February 21, 2023

John'a göre, yaklaşmakta olan ajan bir Öncü olacak. Üstelik Riot Games, bu karaktere, savaşları daha az stresli hale getirebilecek arkadaş canlısı bir kişilik kazandıracak. Valorant'ın 21. ajanı, oyundaki çoğu karaktere kıyasla çok genç görünüyor.

John, ayrıca sıradaki ikinci ajanın rolünü de açıkladı; Gözcü olacak. Ancak üçüncü ajan için Riot Games herhangi bir bilgi açıklamadı ve doğru zaman gelene kadar bunun bir sürpriz olarak kalmasını istedi.

Fragman görselinin sol tarafına yakından baktığınızda mini pençeleri görebilirsiniz. Topluluğa göre yeni Valorant ajanının evcil hayvan arkadaşı olacak; büyük olasılıkla Skye ve Fade gibi yetenekler kullanmak için kullanılacaktır.

Valorant 2023 sezonunun yeni ajanı ne zaman yayınlanacak?

Valorant Bölüm 6 Kısım 2, 7 Mart 2023’te yayınlanacak. Yeni ajanın da bu tarihte piyasaya sürüleceği bekleniyor.  


► İndirimli Savaş Bileti için ucuz Valorant Points (VP) Foxngame'de! VP satın almak için tıklayınız.