SİTEYE GİT

Valorant'ın İki Yeni Ajanı Geliştirici Günlüklerinde Duyuruldu

İki yeni Valorant ajanı Riot Games tarafından resmi olarak onaylandı. Duyuru, Valorant'ın yönetici yapımcısı Anna Donlon'un tarafında bir Geliştirici Günlükleri videosunda yapıldı.


İki yeni Valorant ajanı Riot Games tarafından resmi olarak onaylandı. Duyuru, Valorant'ın yönetici yapımcısı Anna Donlon'un tarafında bir Geliştirici Günlükleri videosunda yapıldı. Hayranlara ayrıca, "düşmanlarını geri dönülemez bir şekilde durdurabilen" ve "daha yakından incelemek için onları kendine çeken" bir karakterin ön izlenimi verildi.

2024 öncesinde oyuna iki yeni ajan daha gelecek. İlk ajanımız bir Gözcü. Bu ajan rakipleri durdurma konusunda uzman ve kendi doğru da çekebiliyor. Yılın ilerleyen aylarında ise yeni bir Düellocu aramıza katılacak

Bunun yanı sıra, ajan kadrosuna yeni bir düellocu da ekleneceği duyuruldu. Bu karakterlerin 2023 yılı içerisinde piyasaya sürülmesi planlanıyor.

──────────────────────────────────────────────────

► Valorant'ın 7. Bölümü için İlk Kısım Yakında Başlıyor

──────────────────────────────────────────────────

Geliştiriciler 2023’te Çıkacak Yeni Valorant Ajanları Hakkında Konuştular

Yeni ajan ne zaman çıkacak henüz kesin bir tarih belirlenmedi ancak Riot, VCT turnuvalarının büyük finalleri ile ajan açıklamalarını yapmaktan hoşlanıyor. Örnek olarak, sırasıyla VCT LOCK//IN ve VCT Masters Reykjavik 2022'nin sonuçlanmasıyla birlikte gelen Gekko'nun veya Fade'in duyuruları.

Bu yüzden VCT Masters Tokyo 2023’te Valorant’ın 23. Ajan duyurusu gelmesi olası görünüyor.

Öyle ki Donlon bu olasılığı güçlendirmek için şu sözleri kullandı:

Gekko’yu ve Premier’i LOCK//IN’de seyirci önünde duyurmak harika bir tecrübeydi. Böyle anlar oluşturabilmek için oyunu ve sporu birbirine yaklaştırmayı seviyoruz.

Masters Tokyo'nun final haftasın 21 Haziran'da gerçekleşecek.

Yeni ajan nereleri olacak?

İlk Geliştirici Günlüğü'nde Riot Games, Ajan 23 için bir teaser görseli paylaştı. Oyuncular, görseldeki detaylar ve Atış Poligonundaki mesajlardan yola çıkarak karakterin olası menşe ülkesi ve hikâyesi hakkında spekülasyonlarda bulunmaya başladı.

Teaser görselinde, sol tarafta bir fincan kahve ve bir tabak waffle görülmektedir. Oyuncular, waffle'ların Belçika'ya özgü olduğunu düşünerek, karakterin Belçika kökenli olabileceğini düşüyor.

Bununla birlikte, Atış Poligonu'ndaki son mesajlarda Norveç'ten birkaç kez bahsedildi ve bir oyuncu, waffle'ların üzerindeki kahverengi şeyin Brunost veya kahverengi peynir olabileceğine dikkat çekti. Bu tür yiyecekler genellikle waffle veya ekmekle birlikte tüketilir.